Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Αναχώρησαν οι πρώτοι Κινέζοι για κρουαζιέρα στο Αιγαίο με τη Celestyal

anastasiadis fu

Πλήρες Kινέζων τουριστών αναχώρησε πριν λίγα λεπτά στην εκτέλεση του περιηγητικού του πλου, το Celestyal Olympia, στο οποίο νωρίτερα έγινε ειδική τελετή επί τη ευκαιρία της πρώτης έλευσης ομάδας Κινέζων τουριστών οι οποίοι θα εκτελέσουν με την εν λόγω εταιρεία κρουαζιέρα σε προορισμούς του Αιγαίου.

Τους Κινέζους επιβάτες καλωσόρισε ο πρόεδρος της CLIA και Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises στη Σελέστιαλ Κυριάκος Αναστασιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία του εγχειρήματος, κάτι που έκανε επίσης και ο επικεφαλής της Cosco στον ΟΛΠ Capt. Fu Chengqiu.

Στην σύντομη τελετή ανταλλάχτηκαν αναμνηστικές πλακέτες ενώ έγινε γνωστό ότι οι κινεζικές αεροπορικές εταιρείες μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι για τη μεταφορά Κινέζων τουριστών οι οποίοι θα επιβιβάζονται από τον Πειραιά σε κρουαζιερόπλοια της Celestyal για να εκτελούν περιηγητικούς πλόες στο Αιγαίο.

Μάλιστα τονίστηκε και η σημασία της όλης διαδικασίας για την ανάπτυξη του λιμανιού του Πειραιά ως hub για τη κρουαζιέρα με την συνεισφορά της Celestyal.

Καλά πληροφορημένες πηγές θέλουν τα αρμόδια υπουργεία εξωτερικών και Εσωτερικών να έχουν διευθετήσει θέματα που φορούν τη visa, πράγμα το οποίο θα έχει θετικό αντίκτυπο για την ανάπτυξη των ελληνοκινεζικών τουριστικών σχέσεων.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter