Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Διάκριση για τη Celestyal Cruises από τον ΟΛΠ

celestyal nefeli

Πρωτοβουλίες, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η περαιτέρω ανάπτυξη του home porting για την κρουαζιέρα από το λιμάνι του Πειραιά έχει αναλάβει, το τελευταίο διάστημα, η διοίκηση του ΟΛΠ. Tην Παρασκευή 21 Απριλίου, η διοίκηση του ΟΛΠ, συγκεκριμένα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Captain Fu Chengqiu, παρουσία φορέων του Πειραιά, θα επιδώσει τιμητική πλακέτα στην εταιρεία Celestyal Cruises για τη συνεισφορά της στην ανάπτυξη του home porting, από το λιμάνι του Πειραιά.

Το βραβείο, εκ μέρους της εταιρείας, αναμένεται να παραλάβει ο αντιπρόεδρος πωλήσεων της Celestyal Cruises, Πυθαγόρας Νάγος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ημέρα, στις 11:00, 200 Kινέζοι τουρίστες από τη Σανγκάη αναμένεται να επιβιβιβαστούν στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia της συγκεκριμένης εταιρείας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τριήμερη κρουαζιέρα σε ελληνικά νησιά.

Το Celestyal Olympia αναμένεται να αναχωρήσει στις 11:00 από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τη Μύκονο, το Κουσάντασι, τη Σάμο, την Πάτμο, το Ηράκλειο Κρήτης, τη Σαντορίνη και θα επιστρέψει στον Πειραιά.

Η συγκεκριμένη εταιρεία πραγματοποιεί τριήμερες και επταήμερες κρουαζιέρες από τον Πειραιά και το Λαύριο, ενώ περίπου 2.000 Κινέζοι τουρίστες αναμένεται να επιβιβαστούν σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού στο Celestyal Olympia, προκειμένου να επισκεφθούν ελληνικά νησιά.

Σύμφωνα με στοιχεία της Celestyal Cruises, που απασχολεί περίπου 250 ναυτικούς στα πλοία της και 200 εργαζόμενους στα γραφεία της, το 2016 μεταφέρθηκαν συνολικά 117.000 επιβάτες με τα πέντε κρουαζιερόπλοιά της.

Το 25% των επιβατών ήταν από την Τουρκία, το 17,7% από την Ελλάδα, το 19% από την Ευρώπη, το 18,3% από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, το 10% από τη Λατινική Αμερική και το 6% από την Ασία. Το 2016 ταξίδεψαν με τη Celestyal 20.000 Έλληνες, έναντι 12.000 το 2015.

 

airnews.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter