Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Κρουαζιέρα: Προσεχώς ναυμαχίες για τις Ασιατικές αγορές

Costa Cruises neoRomantica

Άκρως ενδιαφέρουσα θα είναι η φετινή αλλά και η προσεχής σεζόν του τομέα της κρουαζιέρας στις εν Ασία αγορές όπου και η μεγάλες εταιρίες αναμένεται να ναυμαχήσουν για τα μερίδια της «νέας αγοράς». Που φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Πέραν από τις ναυπηγήσεις νεότευκτων tailor made στις «τοπικές απαιτήσεις» πλοίων εταιρίες επιλέγουν να αυξήσουν την παρουσία τους προσθέτοντας πλοία – δυναμικό στην εν λόγω περιοχή.

Μάλιστα η Costa Cruises έστειλε το neoRomantica στο Hong Kong μαζί με τα Costa Victoria, Atlantica, Serena και Fortuna ενδυναμώνοντας την παρουσία της με πέμπτο πλοίο.

Πρόσφατα αξίζει να υπενθυμιστεί στοιχεία αναλυτών που εστιάζουν στην εν λόγω αγορά εμφανίζουν αύξηση του ενδιαφέροντος για ασιατικές προσεγγίσεις όχι μόνο από το «τοπικό» κοινό αλλά και από την ευρωπαϊκή αγορά η οποία εξακολουθεί στην συντριπτική της πλειοψηφία να «υποστηρίζει» την ευρωπαϊκή κρουαζιέρα μεγάλο μέρος της οποίας έχει μεταφερθεί στην Δυτική Μεσόγειο εξ αιτίας της ρευστότητας στο ανατολικό πέταλο της Μεσογείου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter