Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Αναδύεται» η Σάμος στο χώρο της κρουαζιέρας

celestyal crystal 21365

«Αναδύεται» η Σάμος στο χώρο της κρουαζιέρας καθώς η Celestyal Cruises την ενέταξε ως προορισμό μεταξύ των νέων προσεγγίσεών της στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο το οποίο είναι «παρθένο» για κρουαζιέρα. Η τακτική της εταιρίας να ανανεώσει το ενδιαφέρον του επιβατικού κοινού με την προσθήκη νέων προορισμών φαίνεται ότι έχει αποδώσει ιδιαίτερα σημαντικά αν υπολογιστεί ότι οι νέοι προορισμοί-προτάσεις της Celestyal έχουν κατακτήσει την δημοφιλία η οποία και καταγράφεται από μερίδα του εξειδικευμένων σε θέματα θαλάσσιου τουρισμού μ.μ.ε. διεθνώς που εστίασαν στο τρίπτυχο brand , τεχνογνωσία και χώρα προορισμός.

Να σημειωθεί ότι η Σάμος έχει ενταχθεί σε όλα τα κλασικά 3ημερα και 4ημερα που λέγονται Iconic Aegean ενώ προσφέρει μεταξύ των άλλων και τη δυνατότητα «εξερεύνησης» του νησιού. Κάθε Σάββατο πρωί και κάθε Τρίτη πρωί το πλοίο στη διαδρομή μεταξύ Μυκόνου και Κουσάντασι κάνει «τεχνική προσέγγιση» στο Πυθαγόρειο της Σάμου.

Έτσι επιβάτες που για οποιοδήποτε λόγο θέλουν να κάνουν κρουαζιέρα μόνο στα Ελληνικά νησιά μπορούν να μείνουν στη Σάμο πραγματοποιώντας εκδρομές κλπ, και το πλοίο να τους παραλάβει την ίδια μέρα στις 2.30 φεύγοντας από Κουσάντασι εν πλώ για Πάτμο. Να υπενθυμιστεί τέλος ότι η εταιρία έχει ανακοινώσει νέους προορισμούς στο Αιγαίο που περιγράφονται στα προγράμματά της τα οποία και είναι διαθέσιμα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter