Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Κρουαζιέρα: Σε καλή χρονιά ευελπιστεί η Μάλτα

krouaziera 0987

Σε μία χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη όπου σημειώθηκε σημαντική αύξηση στις προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων και από-επιβιβαζόμενων επιβατών ευελπιστεί η Μάλτα. Δεδομένου ότι η ανατολική Μεσόγειος δεν έχει σταθεροποιηθεί και η Κωνσταντινούπολη βρίσκεται «υπό το βάρος» των πρόσφατων τρομοκρατικών ενεργειών οι ορίζοντες για τη Μάλτα παραμένουν ανοικτοί.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία το 2016 διακινήθηκαν 683.000 επιβάτες που αντιπροσωπεύουν αύξηση σε σχέση με το 2015 της τάξης του 2%. Για το τρέχον έτος μέχρι στιγμής έχουν υπολογιστεί 27 προσεγγίσεις με ένα αριθμό επιβατών περίπου στις 100.000 άτομα συν πέντε ακόμη προσεγγίσεις με υπολογιζόμενο αριθμό ατόμων 10.000.

Αναλυτές του τομέα σημειώνουν ότι η διατήρηση της ρευστότητας στην ανατολική Μεσόγειο πιθανώς θα αναδείξει πολύ σύντομα στο πλαίσιο εναλλακτικών λύσεων για προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων τα νησιωτικά συμπλέγματα Ισπανίας και Πορτογαλίας που είναι εκτός Μεσογείου προσφέροντας συνδυαστικές λύσεις με Μεσογειακούς προορισμούς με διέλευση μέσω Γιβραλτάρ.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter