Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ υποδέχτηκε το κρουαζιερόπλοιο MSC Opera

msc opera cruise ship

Το κρουαζιερόπλοιο «MSC Opera» που κατέπλευσε σήμερα, Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, υποδέχτηκε η διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ. Το «MSC Opera» έφτασε το πρωί στη Θεσσαλονίκη με 2126 επιβάτες 20 διαφορετικών εθνικοτήτων και 738 άτομα πλήρωμα, σε μία περίοδο εξαιρετικά σημαντική για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και την ανάπτυξη της κρουαζιέρας.

Τον πλοίαρχο κ. Ραφαέλε Πόντι, τον υποπλοίαρχο κ. Ντομπριβόγιε Ντσούκοβιτς και τη Διευθύντρια του γραφείου της Mediterranean Shipping Company Greece SA, στη Θεσσαλονίκη, κ. Ελενα Ντοντόροβα, υποδέχτηκαν στο κτίριο της διοίκησης ο Πρόεδρος της ΟΛΘ ΑΕ κ. Κώστας Μέλλιος και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Δημήτρης Μακρής εκφράζοντας τη σημασία που έχει για την ΟΛΘ ΑΕ η συνεργασία με μεγάλες και υψηλού κύρους εταιρίες κρουαζιέρας, όπως η MSC.

Έγινε ουσιαστικός διάλογος και ανταλλαγή απόψεων για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προκειμένου η ΟΛΘ ΑΕ να πετύχει το στρατηγικό της στόχο που είναι να αποτελέσει η Θεσσαλονίκη σημαντικό προορισμό κρουαζιέρας.

Η κ. Ντοντόροβα εξήρε την πρόοδο που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια από το λιμάνι σχετικά με την εξυπηρέτηση μεγάλων κρουαζιερόπλοιων και επισήμανε την ανάγκη βελτίωσης των υποδομών του επιβατικού σταθμού.

Ο κ. Μέλλιος δήλωσε ότι υλοποιείται σχέδιο για την αναβάθμιση του Λιμένα ούτως ώστε να μπει η Θεσσαλονίκη στο χάρτη ως εναλλακτικός προορισμός κρουαζιέρας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter