Τρι04232024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Κρουαζιέρα: Ενεργός ο νέος προβλήτας στον Άγιο Νικόλαο

krouaz nea provl OLP

Σε πλήρη δράση για την παραβολή κρουαζιερόπλοιων πρόκειται να είναι μέσα στις επόμενες ημέρες ο νέος προβλήτας που δημιουργήθηκε παραπλήσια του ιστορικού κτιρίου που στεγάζεται το Κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά.

Ήδη οι σχετικές διαγραμμίσεις και τα συμπληρωματικά έργα που απαιτούνται έχουν γίνει και το λιμάνι του Πειραιά θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αυξημένο αριθμό κρουαζιερόπλοιων με σχετική άνεση. Να σημειωθεί ότι το τμήμα που είναι αφιερωμένο στην κρουαζιέρα, σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα γνωστά στοιχεία από την COSCO θα αναπτυχθεί ισόρροπα με τα άλλα τμήματα που αφορούν στο επιβατικό λιμάνι αλλά και συνολικά καθώς η εταιρία πλέον έχει καταστήσει γνωστές τις προθέσεις της για τον ΟΛΠ με τις πρόσφατες δηλώσεις του διευθύνοντος κ. Fu-Cheng Qiu στο Reuters.

Βέβαια η «μόνη αδυναμία» που θα έχει να αντιμετωπίσει η νέα ηγεσία του λιμένα ως προς την λειτουργικότητα του τμήματος που φιλοξενεί τα κρουαζιερόπλοια αφορά στο κυκλοφοριακό του Πειραιά και ιδιαίτερα πέριξ του επιβατικού λιμένα το οποίο παραμένει άλυτο για δεκαετίες.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter