Πεμ04182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στον Πειραιά το σύγχρονο και καινοτόμο κρουαζιερόπλοιο "Ovation of the Seas"

onation of the seas pool

Ένα ολοκαίνουριο, μοντέρνο και από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια της Royal Caribbean International, το Ovation of the Seas, έφθασε στον Πειραιά την Κυριακή 15 Μαΐου. Το Ovation of the Seas αποτελώντας τη νεώτερη προσθήκη στην κατηγορία Quantum ξεκίνησε το ταξίδι του επίσημα τον Απρίλιο του 2016, όπου αναχώρησε από το Southampton της Αγγλίας για την Τιαντζίν της Κίνας σε ένα ταξίδι «Παγκόσμιας Οδύσσειας» 52 ημερών. Το Ovation, μαζί με το Quantum of the Seas, Mariner of the Seas, Voyager of the Seas και Legend of the Seas, θα αποτελούν το μεγαλύτερο στόλο κρουαζιερόπλοιων από κάθε άλλη εταιρεία κρουαζιέρας στην Κίνα. Το Ovation εκτείνεται σε 18 καταστρώματα, περιλαμβάνει 168.666 τόνους μικτής χωρητικότητας, μεταφέρει 4.180 επισκέπτες σε δίκλινα δωμάτια και διαθέτει 2.091 καμπίνες. Επίσης, διαθέτει εκπληκτικές εγκαταστάσεις που προσφέρουν ευχάριστες ημέρες εν πλω με μοναδικά shows (κατευθείαν από τη σκηνή του Broadway), RipCord by iFly, North Star (κάψουλα που παρέχει μοναδική θέα 360 μοιρών), σπα, τοίχος αναρρίχησης 9 μέτρων, casino royale, παιδικές πισίνες και πολλές άλλες τεχνολογικές καινοτομίες.

«Το Ovation of the Seas έρχεται να προσθέσει νέες καινοτομίες για την κρουαζιέρα στη σύγχρονη εποχή, αντικατοπτρίζοντας τις απαιτήσεις των ταξιδιωτών στο νέο κόσμο της ψηφιακής εποχής”, δήλωσε ο Ανδρέας Στυλιανόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Navigator Travel, αποκλειστικού αντιπροσώπου της Royal Caribbean Cruises Ltd. «Οι παροχές του κρουαζιερόπλοιου έρχονται να ικανοποιήσουν την όποια επιθυμία του ταξιδιώτη προσθέτοντας μοναδικές εμπειρίες. Με το Ovation of the Seas καλούμε τους ταξιδιώτες της Ελληνικής, Κυπριακής και Βαλκανικής αγοράς να ζήσουν ένα ταξίδι μοναδικό προσαρμοσμένο στις δικές τους απαιτήσεις μέσα από ένα πλούτο παροχών και επιλογών».

Νέα και επινοητικά σόου πρωτοστατούν στο πρώτο πλοίο της Royal Caribbean ειδικά σχεδιασμένο για την Κίνα

Έτοιμη να εισάγει ακόμα ένα μοντέρνο πλοίο, με το Ovation of the Seas, η Royal Caribbean International τράβηξε τις κουρτίνες στη νεότερη σειρά ψυχαγωγίας της. Η ψυχαγωγία του Ovation θα συνεχίσει στα καινοτόμα πρότυπα της εταιρείας, η οποία συνδυάζει το ταλέντο, την τεχνολογία και ειδικά εφέ με μια εντυπωσιακή επιλογή από θεατρικές παραστάσεις, παραγωγές και εκδηλώσεις που θα ζωντανέψουν τις αισθήσεις των επιβατών και θα τους μαγέψουν. Εν πλω στο Ovation of the Seas, μοναδικές τεχνολογικά προηγμένες εγκαταστάσεις και εξαιρετικά ταλαντούχοι ερμηνευτές ενώνονται για να προσφέρουν απαράμιλλη εμπειρία ψυχαγωγίας κάθε μέρα.

Τεχνολογικά επικεντρωμένη διασκέδαση στην Two70

Η κορυφαία εταιρεία κρουαζιέρας, για όσους αναζητούν την περιπέτεια, θα παραδώσει ένα ατελείωτο τοπίο μοναδικής στο είδος της διασκέδασης στην Two70, μία πολυεπίπεδη μεγάλη αίθουσα που συνδυάζει άψογα την ψυχαγωγία με την τεχνολογία. Ο χώρος προσφέρει ακροατήρια τεραστίων δυνατοτήτων, με καθηλωτικές εμπειρίες που θα λαμβάνουν χώρα σε όλη την αίθουσα. Με την ενσωμάτωση των Vistarama – επεκτατικών παραθύρων από το δάπεδο μέχρι την οροφή που μπορούν να ρυθμιστούν σε οποιαδήποτε σκηνή, πραγματική ή φανταστική, συνδυάζοντας 18 προβολείς που δημιουργούν μία ατμοσφαιρική επιφάνεια πάνω από 100 πόδια πλάτος και 20 πόδια ύψος. Επιπλέον, ένας θίασος από έξι, ευέλικτες οθόνες ρομπότ σε συνδυασμό με άρτια εκπαιδευμένους ερμηνευτές, μουσική και ειδικά εφέ, δίνουν στους επισκέπτες των μπροστινών καθισμάτων εντυπωσιακά οπτικά σόου που μπορεί να δει κανείς μόνο ενώ βρίσκεται εν πλω στα κρουαζιερόπλοια κατηγορίας Quantum της Royal Caribbean.

• Spectra’s Cabaret - Αυτή η εντελώς πρωτότυπη παραγωγή, που δημιουργήθηκε από την Royal Caribbean International και τη Moment Factory αποκλειστικά για την Two70, θα ανέβει στη σκηνή του Ovation. Αυτό το δημοφιλές show, ήδη αγαπημένο στο Anthem of the Seas, διαθέτει μαέστρο και τους χορευτές του οι οποίοι προσκαλούν το κοινό σε ένα ηλεκτρικό, πολυδιάστατο καμπαρέ που το μεταφέρει σε αόρατα βασίλεια. Κάθε βράδυ, η πύλη ανοίγει για περιορισμένο χρονικό διάστημα και βυθίζει τη φαντασία των επισκεπτών σε μια επίδειξη πολυμέσων γεμάτη με καλειδοσκοπικούς ήχους, ζωηρά χρώματα και εκπληκτική κίνηση. Το Spectra’s Cabaret συνδυάζει ζωντανή παράσταση και βιωματικό σινεμά με μουσική από τη σύγχρονη ποπ κουλτούρα. Δημιουργεί έναν κόσμο μέσα από το φακό της μουσικής και της τεχνολογίας, ενώ διερευνά τις πιο μυστικές πτυχές της καρδιάς.

Εισάγοντας το Κεντρικό Θέατρο

Καθιστικό 1.300 επισκεπτών, το υπέροχο Βασιλικό Θέατρο στεγάζει δύο νέες παραγωγές παραστάσεων στο Ovation of the Seas:

• The Dream – Αυτή η συναρπαστική παραγωγή εξιστορεί την ιστορία ενός ανθρώπου που δέχεται επίσκεψη από την αποθανούσα αδελφή ψυχή του σε ένα πολύ ιδιαίτερο όνειρο. Η χρόνια χαμένη αγάπη του έχει έρθει για να τον βοηθήσει να ξαναβρεί το πάθος του για τη ζωή και του δίνει θέληση να συνεχίσει τα πιο τρελά του όνειρα και να ξαναβρεί την αγάπη. Στο λήθαργο του, θα αντιμετωπίσει τους πιο βαθείς και μυστικούς του φόβους και ένα ταξίδι σε μια ιεροτελεστία μετάβασης προς την ενδεχόμενη αφύπνιση του. Ο μοναδικός συνδυασμός από υπέροχα παραμύθια, αισθαντικές παραστάσεις και θεαματικές αξίες παραγωγής θα εκπλήξουν και θα ευχαριστήσουν το κοινό ξανά και ξανά. Αυτή είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια ζωής αυτού του ανθρώπου, και το κοινό της Royal Caribbean είναι προσκεκλημένο να συμμετάσχει μαζί του σε ένα άγριο και τολμηρό ταξίδι ανακάλυψης.

• Live. Love. Legs. – Η ίδια πολυβραβευμένη δημιουργική ομάδα πίσω από το δημοφιλές «Πούλιες & Φτερά» στο Quantum of the Seas συνδυάζει την υπογραφή ταλαντούχων καλλιτεχνών, παραστάσεις υψηλών αποδόσεων και αξιοσημείωτη ομορφιά, ώστε να παραδώσει μια άλλη αξέχαστη θεατρική εμπειρία. Το «Ζήσε. Αγάπα. Πόδια» διαθέτει απίστευτα εναέρια ακροβατικά, χορογραφίες επόμενης γενιάς και θαυμάσιες φωνητικές παραστάσεις που έρχονται κατευθείαν από τη σκηνή του Broadway. Ενσταλάζοντας όλα τα χαρακτηριστικά της εμπειρίας «Πούλιες & Φτερά», που χαρακτηρίζεται από πολυτελή κοστούμια, απίστευτα εφέ, ιδιαίτερες μουσικές ρυθμίσεις, καθώς και μια ειδική ομάδα διεθνών καλλιτεχνών, αυτή η ολοκαίνουργια παραγωγή επί του κρουαζιερόπλοιου Ovation of the Seas θα ανταμείψει το κοινό με μία πλήρης αισθητηριακή υπερφόρτιση.

Με την Royal Caribbean, η διασκέδαση δεν τελειώνει πάνω στη σκηνή. Το Ovation προσφέρει στους επισκέπτες του μια γκάμα ολοκληρωμένων βραδινών εκδηλώσεων και πάρτι. Στην απόλυτα δημοφιλή αίθουσα συναυλιών οι επισκέπτες φιλοξενούνται στον πιο συναρπαστικό συναυλιακό χώρο στη θάλασσα, όπου μπορούν να χορεύουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ η Two70 φιλοξενεί βραδινά θεματικά πάρτι και σόου ρομπότ (Roboshows) που ενσωματώνουν απόλυτα τις ζωντανές παραστάσεις με την τεχνολογία.

Το νεότερο πλοίο της βραβευμένης εταιρείας κρουαζιέρας προσφέρει, επίσης, εμπειρίες ψυχαγωγίας στους μικρούς επισκέπτες του, με εκδηλώσεις και δραστηριότητες που εμπεριέχουν δημοφιλείς χαρακτήρες ταινιών της DreamWorks Animation. Από πρωινό με χαρακτήρες της DreamWorks στην κύρια τραπεζαρία, αυτοσχέδιες «συνάντησε & χαιρέτησε» (meet-and-greet) εμπειρίες, καθώς και φωτογραφικές δυνατότητες όλη την ημέρα - οι οικογένειες θα έχουν μια πληθώρα επιλογών για να κρατήσουν τα παιδιά όλων των ηλικιών απασχολημένα. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν τις τελευταίες ταινίες της DreamWorks Animation στον κινηματογράφο του πλοίου ή στο ειδικό τηλεοπτικό κανάλι της DreamWorks στην καμπίνα τους.

Το Ovation of the Seas μαζί με τα υπόλοιπα πλοία της κατηγορίας Quantum, Quantum of the Seas και Anthem of the Seas είναι φτιαγμένα με την πιο προηγμένη τεχνολογία. Διαθέτουν πρωτόγνωρες θαλάσσιες εμπειρίες και παροχές, συμπεριλαμβανομένης της North Star, μιας κάψουλας παρατήρησης που υψώνεται απαλά πάνω από τα 300 πόδια στον αέρα για να προσφέρει στους επισκέπτες εκπληκτική πανοραμική θέα· συναρπαστικό skydiving (ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο) και εμπειρίες surfing· έναν καθημερινό κοινωνικό χώρο Two70, που μετατρέπεται σε έναν πολυλειτουργικό χώρο διασκέδασης το βράδυ· και το SeaPlex, ο μεγαλύτερος χώρος εσωτερικής δραστηριότητας στη θάλασσα, ο οποίος περιλαμβάνει μπάσκετ, roller-skating, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια και πολλά άλλα. Κάθε πλοίο διαθέτει 18 εστιατόρια με ποικιλία κουζινών για να επιλέξετε, καθώς και τα πιο ξεκούραστα και πολυτελή καταλύματα στη θάλασσα με τις μοναδικές Loft Σουίτες και τις πρωτοποριακές εικονικές καμπίνες με μπαλκόνι και εσωτερικά καταλύματα που διαθέτουν μεγάλες ψηφιακές οθόνες διασφαλίζοντας ότι κάθε δωμάτιο έχει θέα.

Κρουαζιέρα 16 νύχτες στην Ευρώπη

Λιμάνι αναχώρησης: Βαρκελώνη, Ισπανία

Ημερομηνία Αναχώρησης: 10 Μαΐου 2016

· Δρομολόγιο: Βαρκελώνη – Εν πλω – Τσιβιταβέκια/Ρώμη, Ιταλία – Νάπολη/Κάπρι, Ιταλία – Εν πλω – Αθήνα (Πειραιάς) – Εν πλω – Εν πλω – Διώρυγα του Σουέζ (διάπλους) – Άκαμπα, Ιορδανία – Εν πλω – Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Σημείωση προς τους συντάκτες: Η Royal Caribbean Cruises είναι μια πολυβραβευμένη εταιρεία με κληρονομιά 46 χρόνων στην καινοτομία και την παρουσίαση πρωτοποριακών γεγονότων στη βιομηχανία της κρουαζιέρας. Η εταιρεία διαθέτει μεγάλη και απαράμιλλη ποικιλία παροχών και ανέσεων που μπορεί κανείς να βρει μόνο στα κρουαζιερόπλοια της Royal Caribbean, συμπεριλαμβανομένης καταπληκτικής ψυχαγωγίας προερχόμενη από το Broadway και προγραμμάτων που προσελκύουν οικογένειες καθώς και τους πιο περιπετειώδεις ταξιδιώτες. Εν πλω, οι επισκέπτες τροφοδοτούνται με την παγκοσμίως αναγνωρισμένη Υπηρεσία Gold Anchor από το προσωπικό και το πλήρωμα του πλοίου. Η Royal Caribbean έχει ψηφισθεί «Καλύτερη Γραμμή Κρουαζιέρας στο σύνολο της» για 13 συναπτά έτη στα Βραβεία Αναγνωστών του Travel Weekly.

Η εταιρεία έχει 24 από τα πιο καινοτόμα κρουαζιερόπλοια του κόσμου που πλέουν στους πιο δημοφιλείς προορισμούς στις Βερμούδες και την Καραϊβική, την Ευρώπη, τον Καναδά και τη Νέα Αγγλία, την Αλάσκα, τη Νότια Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Οι δημοσιογράφοι μπορούν να ενημερώνονται ακολουθώντας το @RoyalCaribPR στο Twitter, και επισκέπτοντας το RoyalCaribbeanPressCenter.com. Για επιπλέον πληροφορίες ή κρατήσεις επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή επισκεφθείτε το RoyalCaribbean.com.

Σημείωση προς τους συντάκτες: Με έτος ιδρύσεως το 1962, ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services Ltd έχει μια επιτυχημένη παρουσία στην Ελληνική αγορά που υπερβαίνει τον μισό αιώνα. Συνεχίζει δυναμικά ακολουθώντας την παράδοση υψηλού επιπέδου ποιότητας και τεχνογνωσίας που έχει κατοχυρώσει όλα αυτά τα χρόνια και προσφέρει μια μεγάλη σειρά ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών. Μεταξύ αυτών είναι κρατήσεις ξενοδοχείων, υπηρεσίες VIP, tour operating, επίγεια εξυπηρέτηση και οργανωμένες εκδρομές, μαζί με άλλες καινοτόμες δραστηριότητες στεριάς, για επιβάτες κρουαζιέρας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter