Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η Celestyal Cruises με νέο «διαφορετικό» και «αυθεντικό» μήνυμα: BE DIFFERENT. LIVE THE AUTHENTIC

Celestyal Cruises Logo

Η Celestyal Cruises, η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας με αφετηρία στα ελληνικά νησιά, ανακοίνωσε το νέο της μήνυμα, "Be Different. Live the Authentic". Το νέο μήνυμα που θα συνοδεύει το λογότυπο ουσιαστικά αντανακλά την αυθεντική εμπειρία που προσφέρει η εταιρεία στις κρουαζιέρες της στα Ελληνικά Νησιά, την Κούβα και την Τουρκία. Η Celestyal Cruises προσκαλεί τους επιβάτες της από όλο τον κόσμο να βιώσουν την αυθεντική εμπειρία μέσα από τους προορισμούς που επισκέπτεται, τόσο στο Αιγαίο όσο και την Κούβα. Χάρη στα μεσαίου μεγέθους πλοία της, η εταιρεία προσφέρει μοναδικές διαδρομές που συνδυάζουν δημοφιλείς αλλά και πιο εναλλακτικούς προορισμούς, ενώ επάνω στο πλοίο μέσα από τις υπηρεσίες, τις εν πλω δραστηριότητες που προσφέρει αλλά και την οινογαστρονομία, μυεί τους ταξιδιώτες στην κουλτούρα της κάθε περιοχής.

Ταξιδεύοντας με τη Celestyal Cruises στο Αιγαίο, οι επιβάτες βιώνουν εν πλω μια αυθεντική ελληνική εμπειρία καθώς επισκέπτονται τη Μύκονο και τη Σαντορίνη αλλά και άλλα πιο μικρά νησιά, όπως η Πάτμος, Ίος, Σύρος, Μήλος. Η Celestyal Cruises διατηρεί τη μοναδικότητά της και στις κρουαζιέρες της αντίστοιχα στην Κούβα καθώς είναι μία από τις λίγες εταιρείες κρουαζιέρας που προσφέρει στους επιβάτες τον περίπλου της, με στάσεις σε τέσσερα λιμάνια.

«Μιλώντας με τους ανθρώπους του χώρου, είναι εμφανές ότι οι προσφορές μας είναι πραγματικά μοναδικές και ότι το νέο μήνυμά μας εκφράζει κατάλληλα το ποιοί είμαστε και τη μοναδική αυθεντική εμπειρία που προσφέρουμε στους επιβάτες μας , δήλωσε η κυρία Σαλώμη Πνευματικού, Marketing Director της Celestyal Cruises.

«Στη Celestyal Cruises συνεχίζουμε να ξεχωρίζουμε προσφέροντας στους επιβάτες μας αυθεντικές εμπειρίες σε κάθε περιοχή που επισκεπτόμαστε.», είπε ο κύριος Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises. «Το νέο μας μήνυμα επικοινωνεί με σαφήνεια ότι είμαστε πολύ διαφορετικοί από κάθε άλλη εταιρεία κρουαζιέρας. Προσκαλούμε τους ταξιδιώτες που αναζητούν μια ξεχωριστή εμπειρία, να ταξιδέψουν μαζί μας, να γίνουν "Διαφορετικοί" και να "Ζήσουν το Αυθεντικό".» .

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.celestyalcruises.com
Γραφείο Τύπου Celestyal Cruises: Φρόσω Ζαρουλέα – 210 4583451

Σχετικά με την Celestyal Cruises

H Celestyal Cruises με 30 χρόνια εμπειρίας σήμερα είναι η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας η οποία εδρεύει στην Ελλάδα. Επισκέπτεται τα περισσότερα ελληνικά λιμάνια από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία (συνολικά 30 λιμάνια) προωθώντας την αυθεντική ελληνική εμπειρία και προβάλλοντας τις ομορφιές, τη φιλοξενία, τις γεύσεις και τον πολιτισμό της χώρας μας στους ξένους επισκέπτες. Διαχειρίζεται πέντε κρουαζιερόπλοια εκ των οποίων τα δύο είναι ναυλωμένα στον μεγάλο τουριστικό όμιλο TUI.

Αποτελώντας ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό οργανισμό και με σεβασμό στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των φιλοξενούμενων του, η Celestyal Cruises προσφέρει καθημερινά σταθερή ποιότητα υψηλών υπηρεσιών, σε εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες.

Μέσα στο 2015 απέσπασε το βραβείο «Καλύτερης Στρατηγικής Επικοινωνίας» στα ναυτιλιακά βραβεία Ευκράντη και τρία βραβεία στα Tourism Awards: ένα χρυσό στην κατηγορία «Κρουαζιέρα - Θεματικές Εκδηλώσεις» και δύο αργυρά στις κατηγορίες «Συνεισφορά στην εθνική οικονομία» και «Υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων – Νέοι προορισμοί».

Παράλληλα, διακρίθηκε με το βραβείο "Cruise Line Revelation" στα Excellence Awards, στην Καρταχένα της Ισπανίας και ήταν στους φιναλίστ, στην κατηγορία "Continuous Enrichment, On Board and Ashore" στα WAVE Awards στο Λονδίνο. Ως επιβεβαίωση των καινοτόμων πρακτικών της, η εταιρεία διακρίθηκε και στο θεσμό των HR Community Awards με πέντε Silver Awards. Τέλος, η Celestyal Cruises είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρουαζιέρας (CLIA Ευρώπης).

Το λογότυπο της Celestyal επικαλείται τη θάλασσα, τον ήλιο και τον άνεμο. Αντανακλά τη δέσμευση της εταιρείας με τις Ελληνικές της ρίζες και την υποστήριξή της στην οικονομία και την προστασία του κάθε προορισμού που επισκέπτεται. Be different. Live the Authentic. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: CelestyalCruises.com.

Facebook: https://www.facebook.com/CelestyalCruises
YouTube: http://www.youtube.com/user/CelestyalCruises
Google+: http://plus.google.com/u/1/+celestyalcruises
Twitter: @celestyalcruises ● Pinterest: http://pinterest.com/celestyalcruises
Instagram: celestyalcruises ● Foursquare: https://foursquare.com/v/celstyal-cruises

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter