Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

H Celestyal Cruises προσθέτει 43 νέα μπαλκόνια στο Celestyal Crystal

Celestyal Cruises Celestyal Nefeli A

Η Celestyal Cruises στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης που πραγματοποιεί στα κρουαζιερόπλοια της, στήριξε και το 2015 τις ελληνικές ναυπηγοεπισκευαστικές μονάδες με συνολικά με 20 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, πρόσφατα ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του έργου προσθήκης 43 νέων μπαλκονιών στο Celestyal Crystal: Στο κατάστρωμα 6 προστέθηκαν 26 νέα μπαλκόνια σε καμπίνες και 17 αντίστοιχα στο κατάστρωμα 7. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε ανακαίνιση και επέκταση σε οκτώ από τα ήδη υπάρχοντα μπαλκόνια του κρουαζιερόπλοιου.

Η κατασκευή και εγκατάσταση των μπαλκονιών πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά. Το έργο της προσθήκης των μπαλκονιών πραγματοποιήθηκε σε διάστημα 20 ημερών, σε συνδυασμό με την ανακαίνιση εσωτερικών χώρων του κρουαζιερόπλοιου και την τεχνική συντήρηση του.

Σε συνέχεια της ανακαίνισης αυτής, το Celestyal Crystal διαθέτει αυτή τη στιγμή 43 μπαλκόνια στις junior σουίτες, 8 μπαλκόνια σε σουίτες και δύο μπαλκόνια στις μεγάλες σουίτες του. Κάθε μπαλκόνι εκτείνεται κατά 1,4 μέτρα από το διάτοιχο του κρουαζιερόπλοιου ενώ το μήκος κάθε μπαλκονιού είναι μεταξύ των 2,8 και 5,8 μέτρων.

Σε εξέλιξη είναι και η ανακαίνιση των υπόλοιπων κρουαζιερόπλοιων της Celestyal Cruises. Στο Celestyal Olympia η ανακαίνιση περιλαμβάνει 21 junior σουίτες, εννέα σουίτες, τις υπόλοιπες 227 εξωτερικές καμπίνες καθώς και βελτιώσεις στους δημόσιους, κοινόχρηστους χώρους. Επιπλέον, θα ανακαινιστούν όλες οι καμπίνες και οι δημόσιοι, κοινόχρηστοι χώροι του Celestyal Nefeli.

«Η προσθήκη των μπαλκονιών αποτελεί μέρος του εκτεταμένου προγράμματος ανακαίνισης με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των κρουαζιερόπλοιων μας έτσι ώστε να διασφαλίσουμε τη θετική εμπειρία στον επιβάτη,» είπε ο κος Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises. «Αναθέσαμε το έργο ανακαίνισης και προσθήκης μπαλκονιών στο Celestyal Crystal σε εξειδικευμένους Έλληνες τεχνίτες από ναυπηγοεπισκευαστικές μονάδες του Πειραιά τους οποίους στηρίζουμε και εμπιστευόμαστε για το υψηλό επίπεδο της τεχνογνωσίας τους. Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα.»

«Το συγκεκριμένο έργο, το οποίο πραγματοποιείται στον Πειραιά, ορίζει την έναρξη της δεύτερης φάσης του επενδυτικού μας προγράμματος,» είπε ο κος Πυθαγόρας Νάγος, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της Celestyal Cruises. «Δεσμευόμαστε για τη συνεχή βελτίωση του στόλου της Celestyal και είμαστε σίγουροι ότι η ανανεωμένη διακόσμηση και άνεση που θα παρέχουμε στις επόμενες κρουαζιέρες μας αντικατοπτρίζει απόλυτα την ελληνική φιλοξενία και θα ικανοποιήσει απόλυτα τους επιβάτες μας.».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter