Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Celestyal Cruises: Μουσικά ταξίδια για τους επιβάτες της

Celebrity Reflection

Τη Δευτέρα 10 Αυγούστου, ο νικητής του The Voice 2, Κώστας Αγέρης και την Παρασκευή 14 Αυγούστου, οι Δημήτρης Λιόλιος και Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ από το The Voice 2 θα ταξιδέψουν μουσικά τους επιβάτες της Celestyal Cruises


Κέφι και διασκέδαση... αλά ελληνικά υπόσχεται η Celestyal Cruises για όσους επιλέγουν να σαλπάρουν με τις τριήμερες και τετραήμερες κρουαζιέρες της, στις 10 και 14 Αυγούστου. Ο Κώστας Αγέρης, ο φετινός νικητής του «The Voice 2», αλλά και οι Δημήτρης Λιόλιος και Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ, που ξεχώρισαν στην καλύτερη Ελληνική μουσική εκπομπή για το ταλέντο τους, φτιάχνουν βαλίτσες και σας περιμένουν για ανεπανάληπτες εν πλω συναυλίες!
Στις 10 Αυγούστου, στο ξεκίνημα της πιο γιορτινής εβδομάδας του καλοκαιριού, το Celestyal Crystal σαλπάρει από το λιμάνι του Λαυρίου για Σύρο, Τσεσμέ, Κω, Ίο και Σαντορίνη μαζί με το νικητή του «The Voice 2», Κώστα Αγέρη, ο οποίος υπόσχεται να μαγέψει το κοινό με την αυθεντική λαϊκή χροιά του, δίνοντας «φωνή» στα Αυγουστιάτικα βράδια. Έλληνες και ξένοι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ζωντανά τη μοναδική ερμηνεία του με πινελιές από τη λαϊκή παράδοση του Πόντου, αλλά και τη νέα του επιτυχία, «Πως το 'παθα αυτό».
Τη διασκέδαση των επιβατών του Celestyal Crystal, με προορισμό τα μαγευτικά νησιά Μύκονο, Κουσάντασι, Σάμο και Μήλο θα αναλάβουν δύο ακόμα αστέρια που ανέδειξε το «The Voice 2». Ο Δήμητρης Λιόλιος και η Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ, τραγουδιστές που ξεσήκωσαν και συγκίνησαν το μουσικόφιλο κοινό του «The Voice 2», είναι ένα ασύγκριτο δίδυμο διασκέδασης που αναμένεται να μαγέψει τους ταξιδιώτες του Celestyal Crystal, προφέροντας γνήσιο ελληνικό κέφι και διασκέδαση !
Η Celestyal Cruises, συνεχίζοντας με επιτυχία το πρόγραμμα των ογδόντα και πλέον θεματικών εκδηλώσεων στα κρουαζιερόπλοια της αυτό το καλοκαίρι, υποστηρίζει για ακόμη μια φορά την αυθεντική ελληνική διασκέδαση και φιλοξενία. Οι μουσικές -και όχι μόνο- θεματικές δραστηριότητές είναι προσεκτικά επιλεγμένες, ώστε να ικανοποιούν όλα τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών.
H Celestyal Cruises, που έχει αποσπάσει πληθώρα βραβείων και διακρίσεων, με 30 χρόνια εμπειρίας σήμερα είναι η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας η οποία εδρεύει στην Ελλάδα. Επισκέπτεται τα περισσότερα ελληνικά λιμάνια από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία (συνολικά 30 λιμάνια) προωθώντας την αυθεντική ελληνική εμπειρία και προβάλλοντας τις ομορφιές, τη φιλοξενία, τις γεύσεις και τον πολιτισμό της χώρας μας στους ξένους επισκέπτες. Διαχειρίζεται έξι κρουαζιερόπλοια εκ των οποίων τα τέσσερα εκκινούν από ελληνικά λιμάνια ενώ τα άλλα δύο είναι ναυλωμένα στον μεγάλο τουριστικό όμιλο TUI. Τέλος, η Celestyal Cruises είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρουαζιέρας (CLIA).

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter