Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ο Διονύσης Σχοινάς και ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm σε μία μαγευτική εν πλω συναυλία από τη Celestyal Cruises

sxoinas celestyal

Έχοντας δημιουργήσει ένα πρόγραμμα, ογδόντα και πλέον θεματικών εκδηλώσεων, στόχος της Celestyal Cruises είναι να ικανοποιήσει τις προτιμήσεις όλων των επιβατών της, επιφυλλάσσοντας πολλές εκπλήξεις και στιγμές χαλάρωσης, εν πλω. Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 3 Ιουλίου, ο αγαπημένος ερμηνευτής Διονύσης Σχοινάς και ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm θα 'σαλπάρουν΄ με το Celestyal Crystal για το Ειδυλλιακό Αιγαίο με προορισμούς τη Μύκονο, Κουσάντασι, Σάμο, Μήλο και Σαντορίνη για να..ομορφύνει τη ζωή των επιβατών.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποτελεί εδώ και χρόνια αγαπημένη επιλογή του ελληνικού κοινού και σε κάθε ζωντανή του εμφάνιση ξεσηκώνει τα πλήθη. Επομένως μοναδικές στιγμές διασκέδασης αναμένουν τους επιβάτες που θα ακούσουν ζωντανά και θα χορέψουν με τις επιτυχίες του «Το καλοκαίρι» και «Ομορφαίνεις τη ζωή μου».

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν τελειώνουν εδώ, αφού οι επιβάτες αυτής της μοναδικής κρουαζιέρας, θα διασκεδάσουν μέχρι αργά τις μουσικές επιλογές του γνωστού και επιτυχημένου Μάνου Μαγιάτη, ραδιοφωνικού παραγωγού του σταθμού 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm.

Με βασικό γνώμονα την αυθεντική ελληνική εμπειρία εν πλω, η Celestyal Cruises θα προσφέρει και αυτό το καλοκαίρι πολλές επιλογές ψυχαγωγίας για όλα τα ενδιαφέροντα και προτιμήσεις, προσφέροντας μαγικά ταξίδια στις ελληνικές γεύσεις, το κρασί, τραγούδι και χορό.

Ιδιαίτερα μέσα από ζωντανά προγράμματα με αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες, που θα πραγματοποιηθούν εν πλω, αποκλειστικά για τους επιβάτες της Celestyal Cruises, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις για όσους θα ταξιδέψουν με τη Celestyal Cruises. Γιατί με μία κρουαζιέρα με την Celestyal Cruises...γυρίζεις άλλος άνθρωπος!

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter