Σαβ03302024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Κρουαζιέρα: Επένδυση με στόχο στο έμψυχο δυναμικό από την Τουρκία (;)

yachting-00054

Ενώ την παγκόσμια ναυτιλία απασχολεί το επίπεδο των γνώσεων του έμψυχου δυναμικού που θα καλύψει τις ανάγκες του στόλου σε παγκόσμια κλίμακα, κυρίως ελέω και της διαρκούς επέκτασης και αυστηροποίησης του νομικού πλαισίου που διέπει τις λειτουργίες των πλοίων, η Τουρκία φαίνεται ότι ετοιμάζεται να κάνει ένα βήμα πιο μπροστά.

Αλλά με τη στήριξη της τουριστικής της βιομηχανίας στην οποία συγκαταλέγεται βεβαίως και ο τομέας της κρουαζιέρας και του yachting. Το τελευταίο διάστημα συγκλίνουσες είναι οι πληροφορίες ότι στο πλαίσιο της εκπαίδευσης του στελεχιακού δυναμικού για την κάλυψη των αναγκών των τουριστικών της μονάδων, θα προστεθεί και ειδική ομάδα μαθημάτων που θα αφορούν τους δύο σημαντικούς κλάδους του θαλάσσιου τουρισμού στους οποίους ως γνωστόν η Τουρκία επενδύει δυναμικά τα τελευταία χρόνια.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες τα μαθήματα θα είναι εξειδικευμένα καθώς ήδη ο τομέας του yachting έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς κυρίως με την ανάπτυξη συνεργειών με άλλους τουριστικούς φορείς. Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες εκτιμήσεις, αν οι πληροφορίες ευσταθούν, η Τουρκία θα δημιουργήσει μία νέα βάση για την εκπαίδευση στελεχών για τον θαλάσσιο τουρισμό με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter