Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο: Νέα μέτρα προστασίας της υγείας από τα ξενοδοχεία

xee

Νέα μέτρα προστασίας λαμβάνουν τα ξενοδοχεία σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Ξενοδοχειακού Επιμελητρίου Ελλάδος (ΞΕΕ).

Σε σχετική ανακοίνωση του ΞΕΕ αναφέρονται τα εξής: Πρώτιστο μέλημα όλων μας είναι η προστασία της δημόσιας υγείας. Στο πλαίσιο της συνεχούς συνεργασίας του ΞΕΕ με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ζητήσαμε και λάβαμε νέο επικαιροποιημένο κατάλογο οδηγιών προφύλαξης από τον κορονοϊό, τον οποίο και αποστείλαμε ήδη στα ξενοδοχεία όλης της χώρας. Όλα τα ξενοδοχεία είναι ενημερωμένα από την κορυφαία επιστημονική ομάδα του ΕΟΔΥ και συστήνουμε τη σχολαστική τήρηση όλων των οδηγιών, προκειμένου να προστατευτεί αποτελεσματικά η υγεία εργαζομένων και επισκεπτών. 

Η διασφάλιση της δημόσιας υγείας είναι η καλύτερη εγγύηση πως η Ελλάδα παραμένει ένας ασφαλής προορισμός. Αυτό είναι ευθύνη όλων μας, σε μια δύσκολη στιγμή για ολόκληρο τον πλανήτη και με τα ελληνικά ξενοδοχεία να δοκιμάζονται από το υφιστάμενο κόστος των συνεπειών. Η ψυχραιμία, η υπευθυνότητα, η συνεργασία, όπως και η απαραίτητη κρατική ενίσχυση, είναι ο μόνος σίγουρος και ασφαλής δρόμος για να ξεπεράσουμε κι αυτή τη μείζονα παγκόσμια πρόκληση, κάνοντας το καλύτερο για τις επιχειρήσεις μας και τους εργαζόμενούς μας, για τους συνεργάτες μας και τους προμηθευτές μας, για την οικονομία και την κοινωνία.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter