Τρι03192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ετήσιο Συνέδριο ΣΕΤΕ «Redefining Realities: #someREACTdifferent»: Οι νέες ταξιδιωτικές τάσεις, οδηγός των εξελίξεων στον τουρισμό

0someREACTdifferent logo

Στις 17 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο συνέδριο του ΣΕΤΕ με τίτλο: «Redefining Realities: #someREACTdifferent». Σε συνέχεια της ιδιαίτερα επιτυχημένης διοργάνωσης της προηγούμενης χρονιάς, που έθεσε τις βάσεις της συζήτησης για τη μεταβατική και τη δημιουργική περίοδο στην οποία βρίσκεται η τουριστική βιομηχανία παγκοσμίως, το φετινό συνέδριο του ΣΕΤΕ θα επιχειρήσει να επαναπροσδιορίσει την τουριστική πραγματικότητα με πυξίδα τις νέες ταξιδιωτικές τάσεις και τις σύγχρονες προτεραιότητες των τουριστικών επιχειρήσεων.

Για μια ακόμη χρονιά, διεθνώς αναγνωρισμένες προσωπικότητες του επιχειρηματικού και τουριστικού κόσμου θα μεταδώσουν ιδιαίτερες ιστορίες που εμπνέουν, καινοτόμες ιδέες αλλά και βέλτιστες πρακτικές στρατηγικής ανάπτυξης. Οι ταξιδιώτες αναζητούν νέες, ξεχωριστές, αυθεντικές, αξέχαστες και βιώσιμες εμπειρίες ζωής, σε μέρη πέραν του κλασσικού τουριστικού χάρτη. Ταξιδεύουν πιο συνειδητά και πιο συχνά. Κάνουν μικρότερα και πιο γρήγορα ταξίδια, συνδυάζουν τη δουλειά με τη διασκέδαση, επιλέγουν μήνες εκτός σεζόν και μέρη ικανά να τους προσφέρουν κορυφαίο υλικό για το Instagram τους. Ζούμε σε εποχές μεγάλων αλλαγών. Ο τουρισμός δεν εξαιρείται. Χρειάζεται να αγκαλιάσουμε το μέλλον και τους ταξιδιώτες που έρχονται μαζί του. Το να διαφοροποιήσουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, είναι το πρώτο βήμα. Το να αναλάβουμε δράση, είναι το επόμενο.

Συντονιστής του συνεδρίου θα είναι, όπως και πέρυσι, ο Paul Papadimitriou, ιδρυτής της Intelligencr, ερευνητής καινοτομίας και ειδικός στις στρατηγικές του μέλλοντος. Ειδικός στον τρόπο που η τεχνολογία διαμορφώνει την παγκόσμια ταυτότητα, έχει γίνει απαραίτητος σε εταιρείες - κολοσσούς, όπως η Microsoft, η Conde Nast, το eBay και η Siemens.

Μεταξύ των ομιλητών του φετινού συνεδρίου θα είναι οι:

Patrik Gustavsson, Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Αmager Bakke Foundation, γνωστού ως Amager Slope ή Copenhill, που είναι ταυτόχρονα ένα εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας, τόπος ψυχαγωγίας και το νέο τοπόσημο της Κοπεγχάγης.

Douglas Quinby, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Arival, μιας ανεξάρτητης πλατφόρμας για δημιουργούς και πωλητές in-destination experiences και πρώην Αντιπρόεδρος της PhocusWright.

Steve Lowy, Συνιδρυτής της Umi Digital, Διευθύνων Σύμβουλος της Anglo Educational Services, Πρόεδρος της BETA (British Educational Travel Association) και στην HMA (Hotel Marketing Association). Επιχειρηματίας και δραστήριος στους κλαδικούς φορείς του Ηνωμένου Βασιλείου.

Catharina Fischer, Social Media/Online #Strategist, #Entrepreneur #Mentor #Speaker – με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας: #bloggerrelations, #video, #contentmarketing, #socialanalytics και Σύμβουλος, πρώην Επικεφαλής του Social Media Marketing στο German National Tourist Board, ιδρύτρια του think tank ‘Change4Destination’.

Alejandro Barrera, Ιδρυτής και Αρχισυντάκτης στην The Aleph, δραστήριος επιχειρηματίας. Γράφει και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με τις ανατροπές που προκαλεί η τεχνολογία στις επιχειρήσεις.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton Athens, σε συνεργασία με την TOPOSOPHY, εταιρεία συμβούλων στον τομέα της διαχείρισης/προώθησης προορισμών και διοργάνωσης special events, και τη «weareJARVIS», το content studio του φορέα καινοτομίας και ψηφιακού μετασχηματισμού «Found.ation».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter