Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

H Thomas Cook άνοιξε πρόσφατα στην Κρήτη το πρώτο Casa Cook για οικογένειες

0casa cook

Η Thomas Cook μόλις άνοιξε ένα καινούριο ξενοδοχείο στα Χανιά της Κρήτης, υπό την επωνυμία της, το Casa Cook Chania, το οποίο είναι το πρώτο της κατηγορίας μπουτίκ, lifestyle ξενοδοχείων της αλυσίδας που απευθύνεται σε οικογένειες.
Η Thomas Cook έχει ήδη κρατήσεις για το 70% των διαθέσιμων δωματίων του ξενοδοχείου, το οποίο χτίστηκε από το μηδέν και άνοιξε επίσημα στο τέλος Μαΐου. Πρόκειται για το 13ο ξενοδοχείο υπό την επωνυμία της, που άνοιξε η Thomas Cook από το σύνολο των 20 ξενοδοχειακών μονάδων που έχουν προγραμματιστεί να ανοίξουν το 2019. Άλλες νέες ιδιοκτησίες περιλαμβάνουν ένα νέο Casa Cook στην Ίμπιζα και ένα Cook’s Club στην Ελ Γκούνα της Αιγύπτου.
Το Casa Cook Chania είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη βραβευμένη επωνυμία, η οποία πρωτοεμφανίστηκε πριν από τρία χρόνια. Το ξενοδοχείο των 104 δωματίων θα περιλαμβάνει μία πρωτοποριακή προσέγγιση, ειδικά διαμορφωμένη για παιδιά, με βάση τους μικρούς εξερευνητές, εξισορροπώντας τον ποιοτικό, οικογενειακό χρόνο με τις δράσεις και το εκπαιδευτικό παιχνίδι.
Το θέρετρο, που μοιάζει με ένα μικρό χωριό και βρίσκεται σε μια πλαγιά με θέα την απάτητη Κρητική ακτή, έχει χτιστεί βασισμένο στα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του σήματος Casa Cook, ενώ προσαρμόζεται απόλυτα στην αισθητική της τοποθεσίας του, τα περίχωρα της ιστορικής, παραθαλάσσιας πόλης των Χανίων. Πολλά δωμάτια διαθέτουν κοινόχρηστες ή ιδιωτικές πισίνες, παράλληλα με την κεντρική πισίνα, ενώ το εστιατόριο και το μπαρ προσομοιάζουν στην ατμόσφαιρα ενός κλαμπ μιας τροπικής παραλίας, με την κουζίνα να είναι ανοιχτή προς το κοινό όλη την ημέρα, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τοπικές νοστιμιές.
Ο κ. Enric Noguer, Διευθυντής του τμήματος Hotel and Resorts της Thomas Cook, δήλωσε: «To εμπορικό σήμα Casa Cook έχει ήδη πιστούς πελάτες και με το άνοιγμα του πρώτου Casa Cook για οικογένειες στα Χανιά, αλλάζουμε τα δεδομένα στα παραθαλάσσια ξενοδοχεία που βρίσκονται σε ηλιόλουστες περιοχές. Ανοίγοντας τις πόρτες του το ξενοδοχείο, σχεδόν με συνθήκες πληρότητας, αποδεικνύει ότι δίνουμε στους πελάτες κάτι που δεν μπορούν βρουν αλλού.»
Έχοντας δημιουργηθεί υπό την καθοδήγηση σημαντικών προσωπικοτήτων της εκπαίδευσης και των οικογενειακών ταξιδιών και με γνώμονα μια ομάδα 25 παιδιών κατά το σχεδιασμό του, το Casa Cook Chania, προσφέρει ένα πρόγραμμα με μία πρωτοποριακή και ειδικά διαμορφωμένη προσέγγιση για παιδιά, που διαφοροποιείται από το παραδοσιακό πρόγραμμα των οικογενειακών ξενοδοχείων, καθώς τους επιτρέπει να μάθουν και να εξερευνήσουν με φυσικό και δημιουργικό τρόπο, συνδυάζοντας διαδραστικά στοιχεία με μια σύγχρονη, εκπαιδευτική ματιά. Το θέρετρο προσφέρει ειδικά διαμορφωμένους χώρους τόσο για μικρά παιδιά όσο και για εφήβους, παρέχοντάς τους την ελευθερία να παίζουν με νέους φίλους στο δικό τους δεντρόσπιτο, εμπνευσμένο από τη Χώρα του Ποτέ. Επίσης, τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν μαθήματα μαγειρικής, εργαστήρια ζωγραφικής, αλλά και να κοιμηθούν παρέα με τους νέους τους φίλους σε μια ινδιάνικου τύπου σκηνή, προσφέροντας στους γονείς την ευκαιρία να απολαύσουν λίγο χρόνο μόνοι τους, ενώ τα παιδιά τους παίζουν και χαλαρώνουν γύρω από το ξενοδοχείο.
Το Casa Cook Chania ακολουθεί το επιτυχημένο άνοιγμα του πρώτου ξενοδοχείου της αλυσίδας στη Ρόδο το 2016 και του δεύτερου στην Κω το 2017. Αργότερα αυτό το καλοκαίρι, η επωνυμία θα επεκταθεί στην Ισπανία, ανοίγοντας ένα ξενοδοχείο στην Ίμπιζα και στη συνέχεια άλλο ένα στην Ελ Γκούνα της Αιγύπτου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter