Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Πόλος έλξης επισκεπτών η τουριστική έκθεση "Greek Travel Show"

0GreekTravelShowAthens

Ανοίγει την Παρασκευή 12 Απριλίου τις πύλες της η τουριστική έκθεση "Greek Travel Show" της ΔΕΘ-Helexpo, που για τρίτη συνεχή χρονιά στις εγκαταστάσεις της στο Μαρούσι, καλεί το ελληνικό κοινό να την επισκεφτούν και να κλείσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.
Όπως τόνισε σε σημερινή εκδήλωση ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας, στην φετινή έκθεση, που θα είναι επισκέψιμη μέχρις τις 14 Απριλίου, το "παρών" δίνουν οι περιφέρειες Νοτίου Αιγαίου, Δυτικής Ελλάδας, Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ενώ έμφαση δίδεται στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.
Μάλιστα, φέτος για πρώτη φορά η Greek Travel Show, όπως υπογραμμίστηκε, λειτουργεί παράλληλα με το HEALTHY LIFE FESTIVAL, το μεγαλύτερο φεστιβάλ Ευ ζην, που αποτελεί κύριο χώρο έκφρασης όλων των τάσεων, εφαρμογών, μεθόδων, προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν την Υγεία και την Ευζωία. Μαζί οι δύο εκθέσεις συνιστούν ένα ακόμη μεγαλύτερο γεγονός, με περισσότερη επισκεψιμότητα, προβολή και επικοινωνιακή δυναμική. Αποτέλεσμα είναι η συνάντηση επαγγελματιών και επισκεπτών, με κοινά ενδιαφέροντα γύρω από τους τομείς της Ολιστικής και Θεραπευτικής Ιατρικής, της Φυσικής Ομορφιάς, της Υγιεινής Διατροφής, των Βιολογικών προϊόντων, της Άσκησης, της Ψυχικής Υγείας και Προσωπικής Ανάπτυξης, του Εναλλακτικού (και όχι μόνο) Τουρισμού, της Εκπαίδευσης, των Εκδόσεων και της Τέχνης.
H έκθεση Greek Travel Show, υπογράμμισε με τη σειρά της η Κατερίνα Τραπτσιώνη, υπεύθυνη της διοργάνωσης, προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο το εγχώριο τουριστικό προϊόν και τους πιο προσιτούς ελληνικούς προορισμούς, ενισχύοντας τον εσωτερικό τουρισμό, προτείνοντας νέες ιδέες και προσφέροντας ειδικές τιμές στους επισκέπτες για να σχεδιάσουν τις διακοπές τους. Πέρυσι όπως τόνισε 25.000 ήταν οι επισκέπτες που ξεναγήθηκαν στους χώρους της έκθεσης, ενώ για φέτος ο στόχος είναι να ξεπεραστεί αυτός ο αριθμός. Την πολύπλευρη αυτή διοργάνωση εμπλουτίζει πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, ενημερωτικών και ψυχαγωγικών, με παρουσιάσεις καινοτόμων εφαρμογών και προϊόντων, πρωτότυπες επιδείξεις, συναυλίες, θεατρικά δρώμενα και σεμινάρια. Η Greek Travel Show απευθύνεται σε δυνητικούς ταξιδιώτες που θέλουν να οργανώσουν εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά τις διακοπές τους στις καλύτερες τιμές.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter