Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Επίσκεψη της Υπουργού Τουρισμού Ε. Κουντουρά στα Ναυπηγεία Νεωρίου Σύρου

0Κουντουρα Σύρος

Τα Ναυπηγεία Νεωρίου Σύρου επισκέφθηκε το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019, η Υπουργός Τουρισμού, κ. Έλενα Κουντουρά.
Η υπουργός ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του ναυπηγείου κι εν συνεχεία ακολούθησε συζήτηση με τα στελέχη της διοικήσεως και τους εκπροσώπους των εργαζομένων όπου και ενημερώθηκε για το σχέδιο επαναλειτουργίας των ναυπηγείων που κινητοποιεί την ανάπτυξη της οικονομίας της Σύρου και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, όπως εξάλλου και η τουριστική αξιοποίηση του νησιού.
Εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την αναγέννηση που διαπίστωσε στο ιστορικό ναυπηγείο και δήλωσε πως το υπουργείο της θα βρίσκεται αρωγός κάθε στιγμή στο νέο ξεκίνημα του Νεωρίου καθώς ο τουρισμός της χώρας επηρεάζεται πάντα θετικά από κάθε νέα μεγάλη επένδυση στην οικονομία.
Είναι χαρακτηριστικό ότι από την περασμένη άνοιξη έως σήμερα έχουν εξυπηρετηθεί στο Νεώριο περί τα 63 πλοία χάρις στους ρυθμούς αύξησης της ζήτησης και της εμπιστοσύνης που ξαναδείχνουν οι Έλληνες εφοπλιστές στη Συριανή ναυτοσύνη.
Με αυτό τον τρόπο το Νεώριο μέσα από την νέα εποχή συνδράμει καταλυτικά στην αναζωογόνηση της οικονομίας του νησιού, της ελληνικής οικονομίας και την πλήρη καταπολέμηση χρόνιας ανεργίας και μετανάστευσης πολλών εξειδικευμένων ναυπηγο-τεχνιτών.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter