Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

“Greek Hospitality Awards – Silver Winner, Best Greek Hotel Breakfast”

kalichoron

Λίγες μόλις μέρες μετά τη σημαντική διάκριση στη Στοκχόλμη, το ξενοδοχείο Kallichoron Art Boutique Hotel καταφέρνει να αποσπάσει μία ακόμα διάκριση. Η προσωποποιημένη υπηρεσία πρωινού του Kallichoron Art Boutique Hotel, “Grandma’s Breakfast”, βραβεύτηκε με Silver Award ως “Best Greek Hotel Breakfast” στα Greek Hospitality Awards, κατά τη διάρκεια μιας λαμπρής τελετής στο Athenaeum Intercontinental. «Το πρωινό αποτελεί τη βασική πηγή ενέργειας για μια δραστήρια ημέρα, ειδικά στις διακοπές. Η υπηρεσία πρωινού του Kallichoron Art Boutique Hotel εκφράζει ακριβώς αυτή την αντίληψη: το “Grandma’s Breakfast” είναι αυθεντικό και συγχρόνως διατροφικά ορθό, με έμφαση στην απόλαυση, που αποζητάμε συνήθως στις διακοπές και που είναι τόσο σημαντική όσο και η χαλάρωση.», δήλωσε η Μαρία Μαυρουδή, Γενική Διευθύντρια του Kallichoron Art Boutique Hotel.

Μάλιστα, με την επιμέλεια της διαιτολόγου–διατροφολόγου Μαίρης Μιχελή (MSc), το πρωινό προσαρμόζεται στις προτιμήσεις των επισκεπτών. Επιπλέον, περιλαμβάνει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας που υπογραμμίζουν την πλούσια γαστρονομική παράδοση της Αστυπάλαιας, ενώ ο τρόπος διάθεσής του συμβάλλει σε φιλικότερη προς το περιβάλλον χρήση των πρώτων υλών.

«Παράλληλα, με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να καλύψουμε ένα ευρύ φάσμα ειδικών διαιτολογίων –είτε πρόκειται για τη διατροφή ατόμων με προβλήματα υγείας είτε πρόκειται για άτομα που ακολουθούν ειδική διατροφή από επιλογή λαμβάνοντας αυξημένη ενέργεια, όπως οι bikers, hikers και γενικά οι αθλητές ή θέτοντας περιορισμούς στη διατροφή τους για άλλους λόγους με vegan ή gluten-free επιλογές.», συμπληρώνει η Καρολίνα Αλκαλάι, Hotel Manager του Kallichoron Art Boutique Hotel.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 22 Φεβρουαρίου 2019. Την παρουσίαση έκαναν η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων του Alpha, Μαρία Νικόλτσιου, και ο δημοσιογράφος και ειδικός σύμβουλος της Ethos Media S.A., Χάρης Ντιγριντάκης, ενώ έλαβαν μέρος σημαντικές παρουσίες από τον τουριστικό και ναυτιλιακό κλάδο.

Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία συμμετέχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης, αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση ψήφων. Τα βραβεία διοργανώνονται για 5η συνεχή χρονιά και πραγματοποιούνται από την ETHOS AWARDS, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ με Ειδικό Σύμβουλο το δημοσιογράφο Χάρη Ντιγριντάκη.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter