Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Διεθνείς Δράσεις FedHATTA: Σύσφιξη των σχέσεων με την αγορά της Πολωνίας

fedhattaΣτο πλαίσιο της δυναμικής ανάπτυξης διεθνών συνεργασιών με αντίστοιχους ευρωπαϊκούς και διεθνείς φορείς, η Ομοσπονδία FedHATTA φιλοξένησε τον Πρόεδρο του Πολωνικού Συνδέσμου Tour Operators (PZOT) και CEO της Neckermann Πολωνίας, κύριο Krzysztof Piatek. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΗΑΤΤΑ, και συμμετείχαν εκτός του κου Piatek, ο Andrzej Szostek του Τμήματος Προώθησης Εμπορίου και Επενδύσεων της Πολωνικής Πρεσβείας στην Αθήνα, ο Λύσανδρος Τσιλίδης, Πρόεδρος της FedHATTA, ο Γιώργος Παλιούρας, Μέλος του Δ.Σ. της FedHATTA και ο Λεωνίδας Μπαμπάνης, CEO της North Events.

Από την συζήτηση με τον κο Piatek προέκυψαν ενδιαφέροντα συμπεράσματα για την κίνηση τουριστών μεταξύ των δύο χωρών.

Η Ελλάδα, όπως τόνισε ο κος Piatek, αποτελεί την πρώτη επιλογή των Πολωνών ταξιδιωτών, σημειώνοντας ότι από τα στοιχεία που διαθέτουν και συγκριτικά με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, η αύξηση Πολωνών τουριστών προς την Ελλάδα βρίσκεται στο επίπεδο του +4%,– γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό.

Από την πλευρά της FedHATTA εκφράστηκε η επιθυμία πραγματοποίησης οργανωμένης επίσκεψης των μελών της PZOT στην Ελλάδα, γεγονός το οποίο θα συμβάλλει στην σύσφιξη των σχέσεων συνεργασίας μεταξύ των φορέων και της περαιτέρω ανάπτυξης του τουρισμού των δύο χωρών.

Οι κ.κ. Piatek και Τσιλίδης ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις αρχές Δεκεμβρίου, στην έκθεση Grecka Panorama στην Βαρσοβία.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter