Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Google: Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για τον τουρισμό

google tourismos 2

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους επαγγελματίες του τουρισμού στον Πειραιά θα πραγματοποιήσει σήμερα η Google με την πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί από τις 18:00 έως τις 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Μία ομάδα νεαρών συμβούλων που έχουν εκπαιδευτεί από την Google, οι Online Advisors, βρίσκονται στον Πειραιά, προκειμένου να εξηγήσουν στους επαγγελματίες του τουρισμού τα οφέλη του διαδικτύου και να τους εκπαιδεύσουν στη χρήση διαδικτυακών εργαλείων.

Με στόχο την περαιτέρω διεύρυνση της πρωτοβουλίας, η Google δημιούργησε μια νέα πλατφόρμα διαδικτυακής εκπαίδευσης για τον τουρισμό. Μέσα από ένα μεγάλο εύρος θεματολογίας, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε όλα όσα χρειάζονται, από το πώς να βελτιώσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο μέχρι να υιοθετήσουν βέλτιστες πρακτικές ψηφιακού μάρκετινγκ.

Οι χρήστες μπορούν επιπλέον να επιλέξουν ένα προσαρμοσμένο πλάνο εκμάθησης και να λάβουν, με την ολοκλήρωση του, πιστοποιητικό παρακολούθησης με την υπογραφή της πρωτοβουλίας GGTO και του ΙΑΒ Europe (Interactive Advertising Bureau).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο παρακάτω link :
https://events.withgoogle.com/grow-greek-tourism-online-sterea-ellada/registrations/new/

Σημειώνεται ότι η Google συνεργάζεται με το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ), τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και τον Δήμο Πειραιά για τις νέες δράσεις της πρωτοβουλίας «Grow Greek Tourism Online» για το 2016.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter