Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στο Ελληνο- Αιγυπτιακό Φόρουμ η FEDHATTA και τα τουριστικά γραφεία

FEDΗΑΤΤΑ logo 1Στο Ελληνο- Αιγυπτιακό Φόρουμ για τον Τουρισμό και την προώθηση των επιχειρηματικών συνεργασιών και συνεργειών στον κλάδο του Τουρισμού συμμετείχε η Ομοσπονδία FEDHATTA (Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων) μέσω του Προέδρου της κ. Λύσανδρου Τσιλίδη, καθώς και εκπρόσωπων τουριστικών γραφείων αλλά και εν γένει της «οικογένειας» του Ελληνικού τουρισμού. Το Φόρουμ έλαβε χώρα τη Δευτέρα 23 Μαΐου στο Κάιρο με μεγάλη συμμετοχή Ελλήνων και Αιγύπτιων επιχειρηματιών του Τουρισμού, καθώς και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, υπό την αν. Υπουργό κα. Έλενα Κουντουρά και τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ, κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλο.

Στο πλαίσιο του Φόρουμ πραγματοποιήθηκαν Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ των εκπροσώπων Ελληνικών και των Αιγυπτιακών τουριστικών γραφείων, στις οποίες εκφράστηκε το έντονο ενδιαφέρον για την επίτευξη άμεσων συνεργασιών.

Επιπλέον κ. Λύσανδρος Τσιλίδης παρουσίασε, ενθουσιάζοντας τους Αιγύπτιους συμμετέχοντες, το πρόγραμμα «Δώδεκα», το οποίο έχει στόχο την ανάπτυξη του δωδεκάμηνου τουρισμού και αναδεικνύει λιγότερο γνωστούς προορισμούς, δραστηριότητες κλπ, προτρέποντάς τους να τα αναπτύξουν σε συνεργασία με τα ελληνικά τουριστικά γραφεία.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter