Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Το ΕΕΘ στηρίζει τη συμμετοχή μελών του στην Philoxenia και στη Hotelia

eeth logo 06

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για τη στήριξη των μελών του το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης επιδοτεί τη συμμετοχή τους στην φετινή Philoxenia και στη φετινή Hotelia παρέχοντας ειδική προνομιακή τιμολόγηση, μειωμένη κατά 30% έναντι του επίσημου τιμοκαταλόγου της ΔΕΘ - Helexpo. Οι δύο εκθέσεις πραγματοποιούνται στιο διεθνές εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, από 12 έως 15 Νοεμβρίου.

Οι αιτήσεις των μελών του ΕΕΘ μπορούν να αποστέλλονται στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο fax: 2310.257.283 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ: 2310.271.488 ή στην ιστοσελίδα του ΕΕΘ: www.eeth.gr.

Η 31η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia έχει στόχο να αναδείξει ότι πιο σύγχρονο έχει η τουριστική βιομηχανία διεθνώς, εμπλουτίζοντας την ελληνική εκθεσιακή πραγματικότητα με ένα γεγονός υψηλών προδιαγραφών.

Η ΔΕΘ-HELEXPO θα φιλοξενήσει σημαντικούς ξένους εμπορικούς επισκέπτες από χώρες στόχους παρέχοντας στους εκθέτες της Philoxenia την προοπτική άμεσων επαγγελματικών συνεργασιών και συμφωνιών. Το Σαββατοκύριακο το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί την έκθεση, να γνωρίσει δημοφιλείς ή εναλλακτικούς τουριστικούς προορισμούς, αλλά και να ανακαλύψει νέους.

Αντίστοιχα η φετινή Hotelia, παρουσιάζει νέες κατηγορίες εκθεμάτων, προσαρμοσμένων στις σύγχρονες ανάγκες των επαγγελματιών που σχετίζονται με τον ξενοδοχειακό κλάδο, αλλά και με τους κλάδους εστίασης και καφεστίασης. Η Hotelia 2015 απευθύνεται σε ξενοδόχους, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, τεχνικές εταιρίες αλλά και γενικότερα επαγγελματίες των κλάδων εστίασης, καφεστίασης, τροφίμων και ποτών.

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter