Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

"Πολιτιστικές Διαδρομές" ΗΑΤΤΑ

hatta logo1

Για την νέα πρωτοβουλία του Θεάτρου Badminton, τον «Κύκλο του Αρχαίου Δράματος» ενημερώθηκε ο Πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ κ. Λ. Τσιλίδης και τα Μέλη της Επιτροπής Εισερχόμενου και Θεματικού Τουρισμού του Συνδέσμου από την κα. Βανέσσα Αδάμ, Artistic Director του Θεάτρου Badminton και συνεργάτες της. Ο «Κύκλος Αρχαίου Δράματος στο Θέατρο Badminton» που συστήνεται πρώτη φορά στο κοινό το καλοκαίρι του 2015, ξεκινά με την παράσταση Ηλέκτρα του Ευρυπίδη, η οποία θα παρουσιάζεται στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου από 12 Ιουνίου έως 26 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για μία εμπειρία, η οποία θα φέρει σε επαφή το ελληνικό αλλά και το διεθνές ακροατήριο με το αρχαίο ελληνικό θέατρο, τους μύθους, την ιστορία, τα ιδεώδη και το πνεύμα της Αρχαίας Ελλάδας. Η παράσταση θα είναι στα ελληνικά με τη συνοδεία υπέρτιτλων και ένα πρόγραμμα σε διαφορετικές ξένες γλώσσες.

Η πρωτοβουλία του Θεάτρου αποτελεί μία ενδιαφέρουσα πολιτιστική πρόταση για τους τουρίστες, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν την παραμονή τους στην Αθήνα με μία παράσταση αρχαίου θεάτρου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter