Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Louis Hotels: Βράβευση στα Tourism Awards

Louis Hotels 009

Η Louis Hotels βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πλαίσιο των Tourism Awards 2015 με το μπρούντζινο βραβείο για την 'Ανάδειξη Τοπικής Κουζίνας' όπως και με το Χρυσό βραβείο για τη 'Καλύτερη Διαφημιστική Καμπάνια μέσω Google Adwords' σε συνεργασία με την εταιρία Panadvert.

Στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, και παρουσία πολλών λαμπερών προσωπικοτήτων του ελληνικού τουρισμού, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαρτίου η τελετή απονομής των Tourism Awards 2015. Περισσότερα από 600 άτομα πλημμύρισαν την αίθουσα σε μια βραδιά που αποτέλεσε πραγματικά γιορτή για τον ελληνικό τουρισμό. Τα Tourism Awards διοργανώθηκαν από την Boussias Communications και το περιοδικό Hotel & Restaurant, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Η Louis Hotels, επιβραβεύτηκε για την καλύτερη διαφημιστική καμπάνια μέσω Google adwords σε συνεργασία με την Panadvert, εταιρία στην Ελλάδα που ειδικεύεται στο Online Marketing, αλλά και με το μπρούντζινο βραβείο για την 'Ανάδειξη τοπικής κουζίνας'. Η Louis Hotels καλημερίζει τους φιλοξενούμενους της με αυθεντικές ελληνικές γεύσεις μέσα από τον πλούσιο πρωινό της μπουφέ, εντάσσοντας τα ξενοδοχεία της στην Ελλάδα στο πρόγραμμα «Ελληνικό πρωινό».

H Louis Hotels διαθέτει 19 ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων στην Ελλάδα και την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένου του Hilton Park στη Λευκωσία, ενώ το πρόσφατα ανακαινισμένο deluxe boutique hotel Mykonos Theoxenia είναι μέλος της αλυσίδας "Design Hotels".

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter