Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Διακρίσεις για το Navarino Challenge στα Tourism Awards

costanav 180 b

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015, κατά την τελετή απονομής των βραβείων Tourism Awards 2015, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), το «Navarino Challenge» διακρίθηκε με 3 συνολικά βραβεία (2 Gold & 1 Silver). Συγκεκριμένα, η διοργάνωση που προωθεί την ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με την παιδική παχυσαρκία και την καταπολέμησή της, μέσω της Μεσογειακής διατροφής και της άσκησης, τιμήθηκε με Gold βραβείο στις κατηγορίες «Στρατηγική Συνεργασία» και «Τουρισμός Υγείας και Ευεξίας» και με Silver βραβείο στην κατηγορία «Δημοσιογραφική Προβολή».

Τα Tourism Awards, είναι ένας θεσμός που έχει ως στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στο χώρο του Τravel, Hospitality & Leisure καθώς και των βέλτιστων πρακτικών και πιο καινοτόμων πρωτοβουλιών, από επιχειρήσεις και φορείς του ελληνικού τουρισµού.

Το The Westin Resort Costa Navarino στηρίζει, για τρίτη φορά στη σειρά τη διοργάνωση, κάνοντας πράξη τη φιλοσοφία του «well being». Η φετινή διοργάνωση αναμένεται να είναι ακόμα πιο δυνατή από τις προηγούμενες, καθώς στο πρόγραμμα του «Navarino Challenge», πέραν των διαδρομών του Ημιμαραθωνίου, των 15 χλμ., των 5 χλμ. (τρέξιμο και δυναμικό βάδισμα), του 1 χλμ. για τα παιδιά και των δραστηριοτήτων που αφορούν την κολύμβηση, το ταεκβοντο και το pilates, θα προστεθούν νέες δραστηριότητες όπως η αναρρίχηση, ενώ το κοινό θα πρέπει να αναμένει ακόμα περισσότερες εκπλήξεις.

 

Πηγή: www.euro2day.gr

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter