Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συνάντηση Μώραλη με του προέδρους Ο.Α.Σ.Α. και Ο.ΣΥ.

moralis 5468

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Α.Σ.Α. κ. Γρηγόρη Δημητριάδη και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ο.ΣΥ. κ. Γιάννη Οικονόμου είχε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στο Δημαρχείο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προσπάθειας που ξεκίνησε ο Δήμος Πειραιά για την τουριστική προβολή του Πειραιά με την καμπάνια «Destination Piraeus», η οποία παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες.

Ειδικότερα ο Δήμαρχος Πειραιά και οι δύο επικεφαλής των εταιριών των δημόσιων συγκοινωνιών συζήτησαν τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ να καλύψουν περισσότερα σημεία ενδιαφέροντος στον Πειραιά, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι επισκέπτες που φθάνουν στην πόλη με τα κρουαζιερόπλοια και όχι μόνο.

Επίσης συζητήθηκαν πιθανές συνέργειες για την καλύτερη ενημέρωση των τουριστών που επισκέπτονται την Αθήνα και χρησιμοποιούν τις δημόσιες συγκοινωνίες, σχετικά με τις δυνατότητες που προσφέρει ο Πειραιάς – αξιοθέατα, διασκέδαση, αγορά - έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την πόλη.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter