Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΗΑΤΤΑ: Καλωσορίζει την ΟΤΟΑΙ στην Ελλάδα, ανοίγοντας την τουριστική αγορά της Ινδίας

hatta

Ο ΗΑΤΤΑ δυναμικά κινείται προς τις τουριστικές αγορές του κόσμου, στοχεύοντας στο να δώσει ώθηση στον ελληνικό Τουρισμό και να διευρύνει την επιχειρηματική δραστηριότητα των τουριστικών γραφείων της χώρας. Ιδιαιτέρως στις αγορές αυτές τις οποίες το Υπουργείο Τουρισμού επιδιώκει και προσπαθεί την προσέλκυση τους.

Για πρώτη φορά φιλοξενεί τα μέλη του Συνδέσμου ΟΤΟΑΙ, του Συνδέσμου Tour Operators Εξερχόμενου Τουρισμού της Ινδίας, τα οποία θα πραγματοποιήσουν στην Ελλάδα το Ετήσιο Συνέδριό τους.

Ενενήντα πέντε tour operators του εξερχόμενου τουρισμού της μεγάλης αγοράς της Ινδίας θα γνωρίσουν την Αττική και τη Σαντορίνη στο ταξίδι τους, με σκοπό να εντάξουν την Ελλάδα στα προγράμματά τους.

Θυμίζουμε ότι τον Φεβρουάριο του 2014, οι Ινδοί επισκέπτες της μεγάλης έκθεσης ΟΤΜ επέλεξαν το περίπτερο του ΗΑΤΤΑ για το πρώτο βραβείο του «Αγαπημένου Προορισμού» για τα ταξίδια τους... τώρα, με αυτό το fam trip δίνεται η μεγάλη ευκαιρία στους επαγγελματίες του τουρισμού της χώρας μας να διευρύνουν τις επαγγελματικές τους σχέσεις με τρόπο ουσιαστικό.

Η διοργάνωση αυτή δεν είναι παρά μόνον η αρχή των προσπαθειών του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, καθώς ακολουθεί σειρά προγραμμάτων και εκδηλώσεων, με τον ίδιο σκοπό.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter