Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

O HATTA στο Συμπόσιο Τουρισμού του Zhejiang Ελλάδα 2014

hatta-logo1

Ο ΗΑΤΤΑ συμμετείχε στο Συμποσίου Τουρισμού του Zhejiang. Ο Πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ κ. Λ. Τσιλίδης εκπροσώπησε το Σύνδεσμο πλαισιωμένος από εκπροσώπους Τουριστικών Γραφείων – μελών του.

Κατά τη διάρκεια του συμποσίου, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την κινέζικη επαρχία Zhejiang που βρίσκεται στη νότια όχθη του Δέλτα του ποταμού Yangtze και ταυτόχρονα αποτελεί ένα βασικό τουριστικό προορισμό στη νοτιοανατολική ακτή της Κίνας.

Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τους συμμετέχοντες από την επαρχία Zhejiang, στους οποίους συμπεριλαμβάνονταν και ο Αντι-νομάρχης της Επαρχίας, ο Γενικός Διευθυντής, ο Υποδιευθυντής και επικεφαλείς του τμήματος Marketing του Περιφερειακού Γραφείου Zhejiang του Κινέζικου Οργανισμού Τουρισμού καθώς και εκπρόσωποι σημαντικών εταιρειών Τουρισμού της Επαρχίας.

Ο ΗΑΤΤΑ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχή διοργάνωση του Συμποσίου και επεσήμανε την μεγάλη σημασία που έχουν οι πρωτοβουλίες αυτές για την ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης μεταξύ των δύο χωρών αλλά κυρίως για την προβολή της χώρας μας στην κινέζικη αγορά.

Η επιθυμία των δύο πλευρών για περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας τους επισφραγίστηκε με συμφωνία ανταλλαγής ταξιδιών γνωριμίας (fam trips) για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter