Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ψήφο εμπιστοσύνης ζητά ο Αλ. Τσίπρας

tsipras 22

Τη διαδικασία για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του ενεργοποίησε προ ολίγου δια των δηλώσεών του στο μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας ο οποίος και ανακοίνωσε ότι τη θέση του Π.Καμμένου στο υπουργείο Άμυνας θα καταλάβει ο Ναύαρχος Ευ. Αποστολάκης.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η κίνηση αυτή είναι ένα σαφές μήνυμα ότι δεν θα διακινδυνεύσει την ασφάλεια της χώρας ενώ εν όψει και της ψηφοφορίας έθεσε όλους προ των ιστορικών ευθυνών τους. Όσον αφορά στην αποχώρηση των ΑΝΕΛ ο κ. Τσίπρας είπε ότι θα κάνει αποδεκτή όποια παραίτηση του τεθεί υπόψη. Τέλος υπεραμύνθηκε της πολιτικής του επισημαίνοντας ότι πρέπει να γίνουν αρκετές τομές σε θέματα της οικονομίας και βέβαια η συνταγματική αναθεώρηση.

Ευχαριστίες

Τον Πάνο Καμμένο, ευχαρίστησε με δήλωσή του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για τη συνεργασία των τεσσάρων χρόνων. «Αυτά τα τέσσερα χρόνια με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον συνεργαστήκαμε έντιμα και πετύχαμε πολλά πράγματα. Καταφέραμε να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια. Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον Πάνο Καμμένο για τη συμβολή του σε αυτή την», ανέφερε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter