Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στο Πεκίνο ο Γ. Μώραλης

MORALIS 9985

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, θα πραγματοποιήσει πενθήμερη επίσκεψη στο Πεκίνο, για το 2ο Forum Κινέζικων – Ελληνικών Πόλεων και τις εκδηλώσεις για τον Εορτασμό της 45ης Επετείου της Σύναψης Διπλωματικών Σχέσεων μεταξύ της Κίνας και της Ελλάδας, από σήμερα 10/5/17 έως τις 15/5/17. Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, θα πραγματοποιήσει ομιλία-παρουσίαση της πόλης του Πειραιά στο 2ο Forum Κινέζικων – Ελληνικών Πόλεων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής στο Πεκίνο, ο κ. Μώραλης και η αντιπροσωπεία του Δήμου Πειραιά, θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με αξιωματούχους στο Πεκίνο, προκειμένου να συζητηθούν ενδεχόμενες συνέργειες και επενδυτικές προοπτικές για την πόλη του Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: «Η επίσκεψή μας στο Πεκίνο, έχει εξαιρετική σημασία για την επενδυτική και τουριστική προοπτική της πόλης μας. Σκοπός της μετάβασής μας στην Κίνα, είναι να παρουσιάσουμε τις επενδυτικές ευκαιρίες του Πειραιά και την τουριστική προοπτική της πόλης μας. Επιπλέον θα συμμετάσχουμε στις εκδηλώσεις για τον Εορτασμό της 45ης Επετείου της Σύναψης Διπλωματικών Σχέσεων μεταξύ της Κίνας και της Ελλάδας.

Θυμίζω ότι πριν λίγες ημέρες είχε πραγματοποιηθεί το Ελληνοκινεζικό Forum στο Ζάππειο, ενώ το 2017 είναι το Έτος Φιλίας Κίνας-Ελλάδας. Θέλουμε να συμμετέχουμε σε διεθνούς εμβέλειας διοργανώσεις, προκειμένου να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια του Πειραιά.

Η πόλη μας βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος. Με τη μεγάλη επένδυση στο λιμάνι, με τη σημαντική επένδυση στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Διονυσίου και με μια σειρά άλλων επενδύσεων, ο Πειραιάς θα πάει μπροστά, θα αναπτυχθεί. Αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη. Χρειάζεται σχεδιασμός, πρόγραμμα και ξεκάθαρος στόχος για τον Πειραιά που οραματιζόμαστε.

Πιστεύω ακράδαντα ότι σε λίγα χρόνια ο Πειραιάς, με την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων και την υλοποίηση σημαντικών επενδύσεων, θα είναι μια καλύτερη πόλη σε όλα τα επίπεδα».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter