Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ι. Πλακιωτάκης: Προτεραιότητα της ΝΔ η αποκατάσταση της αξιοπιστίας της Ελλάδος

plakiotakis vouli 541

Ο τέως Πρόεδρος της Ν.Δ, Τομεάρχης Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτής Λασιθίου, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ , στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», με τους δημοσιογράφους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου, στην οποία μεταξύ των άλλων δήλωσε ότι η αποκατάσταση της διεθνούς αξιοπιστίας και του κύρους της Ελλάδας είναι η πρώτη προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας.

Η Κυβέρνηση συνεχίζει να πράττει χωρίς κανένα σχέδιο και με γνώμονα που η βάση του δεν έχει καμία σχέση με τη λογική. Εκβιάζουν τους δανειστές και στην συνέχεια τρέχουν να υπογράψουν επιστολές μετάνοιας .

Επίσης ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας είναι απερχόμενος Πρωθυπουργός και είτε κλείσει είτε δεν κλείσει την αξιολόγηση πολύ σύντομα θα προσφύγει σε εκλογές αλλά το ζητούμενο είναι να αποχωρήσει άμεσα και ομαλά, για να μη φορτωθεί και πάλι ο Ελληνικός λαός ένα 4ο μνημόνιο.

Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι η Ελλάδα οφείλει να στηρίζει την πολιτική της Κυπριακής Δημοκρατίας, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία, η οποία δεν είναι και η καλύτερη δυνατή .

Τέλος, δήλωσε ότι η Ελλάδα οφείλει να είναι σε επιφυλακή εξαιτίας των ανοικτών ζητημάτων με τις εγγυήσεις και τα στρατεύματα κατοχής.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter