Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι πιο αδύναμοι οι πρώτοι που πλήττονται από τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ

kuriakos mitsotakis peristeri

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση για τη φορολογική πολιτική εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, από το Περιστέρι, όπου περιόδευσε. Δυστυχώς, και εδώ, στο Περιστέρι, επιβεβαιώνεται, για άλλη μια φορά, ότι το μεγάλο πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι η αδυναμία της να επιστρέψει σε μια αναπτυξιακή δυναμική, σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

«Η πολιτική της κυβέρνησης, όπως δρομολογείται με τα πρόσθετα μέτρα, τα οποία θα ψηφιστούν στη Βουλή, θα έχει τελικά ακριβώς το ανάποδο αποτέλεσμα. Θα βουλιάξει την οικονομία πιο βαθιά στην ύφεση και θα υπονομεύσει κάθε ουσιαστική προσπάθεια για την ανάκαμψή της».

Εμείς, ως Νέα Δημοκρατία, έχουμε ένα χρέος: Να είμαστε πιο κοντά σε αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους, οι οποίοι βάλλονται περισσότερο από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Και να αποδείξουμε στην πράξη ότι η δήθεν κοινωνική ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ για τις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες είναι απλά ένας μύθος, πρόσθεσε.

Καταλήγοντας επισήμανε ότι «οι πιο αδύναμοι είναι αυτοί, οι οποίοι πρώτοι πλήττονται από τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πιο αδύναμοι είναι αυτοί, οι οποίοι πλήττονται από τις αυξήσεις των εμμέσων φόρων, τις οποίες η Βουλή θα ψηφίσει το επόμενο Σαββατοκύριακο».

 

Πηγή: www.naftemporiki.gr

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter