Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Δεν επιβεβαιώθηκαν τα περί νέας συνάντησης των πολιτικών αρχηγών - UPD

arhigoi

Δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών το απόγευμα, χωρίς την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ώστε να ενημερωθούν από τον πρωθυπουργό. Ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, κάλεσε τον κ. Τσίπρα να ενημερώσει τη Βουλή.

 

 

 

12:47 μ.μ.

Συνάντηση των πολιτικών αρχηγών αναμένεται να συμβεί το απόγευμα, μετά την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα από τις Βρυξέλλες.

Η συνάντηση θα είναι κατά πάσα πιθανότητα, άτυπη, χωρίς τήρηση πρακτικών και χωρίς την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Ωστόσο μέσα στα επόμενα 24ωρα δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών και επισήμως, για να σταλεί το μήνυμα της συναίνεσης, στο οποίο δίνει ιδιαίτερο βάρος η κυβέρνηση, καθώς από την πλευρά της ευρωπαϊκής ηγεσίας θεωρείται ως «προαπαιτούμενο» για να συνομολογηθεί συμφωνία για το νέο πρόγραμμα και να αποτραπούν οι σχεδιασμοί έξωσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση που δρομολογήθηκαν.

Το βράδυ της Τρίτης ο πρωθυπουργός επικοινώνησε επανειλημμένα με τους πολιτικούς αρχηγούς της αντιπολίτευσης και τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις, ζητώντας τους, ταυτόχρονα, να συμβάλουν για να επιταχυνθεί η συμφωνία

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter