Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Έκτακτη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου της ΝΔ

samaras 0054

Συνεδριάζει εκτάκτως το πρωί (10:30) του Σαββάτου το άτυπο πολιτικό συμβούλιο της ΝΔ υπό τον Αντώνη Σαμαράς, προκειμένου να καθορίσει τη στάση του κόμματος εν όψει της συζήτησης στη Βουλή για το δημοψήφισμα.

Η συνεδρίαση θα γίνει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Συγγρού.
Λίγες ώρες νωρίτερα, ο κ. Σαμαράς είχε υπογραμμίσει την ανάγκη συστράτευσης όλων των δυνάμεων που επιθυμούν την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη.
Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα «μοιραίο, αδύναμο και ανεύθυνο» και τον κατηγόρησε πως απομονώνει τη χώρα από την Ευρώπη, διχάζει τον Ελληνικό λαό και ρίχνει στις πλάτες του τις ευθύνες που δεν μπορεί να αναλάβει ο ίδιος.
«Η ευρωπαϊκή ταυτότητα είναι κατάκτηση της Ελλάδας. Και η Νέα Δημοκρατία προφανώς τάσσεται με το μέτωπο της Δημοκρατίας και της Ευρώπης. Όχι υπέρ εκείνης ή της άλλης συμφωνίας. Αλλά υπέρ της Ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας. Γιατί κάθε άλλη θέση θα ήταν ολέθρια, κοινωνικά και εθνικά για την Πατρίδα μας» τόνισε ο κ. Σαμαράς.
Ο Αντώνης Σαμαράς ενημερώθηκε για τα σχέδια του πρωθυπουργού από τον υπουργό των Εσωτερικών Ν.Βούτση την ώρα που το Υπουργικό Συμβούλιο βρισκόταν σε εξέλιξη και μιλώντας σε συνεργάτες του δεν έκρυβε την έντονη δυσφορία του για το γεγονός ότι στην κυβέρνηση παίζουν, όπως λένε στη ΝΔ, με το παρόν και το μέλλον της χώρας.
Πηγή: in.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter