Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Προετοιμασία επίσκεψης Τσίπρα στο Πεκίνο

ketsiang 0009

Κυβερνητικό κλιμάκιο πρόκειται να μεταβεί το συντομότερο δυνατόν στο Πεκίνο, προκειμένου να προετοιμάσει την εκεί επίσκεψη και κατ' ακολουθίαν συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα με τον Πρωθυπουργό της Κίνας Λι Κετσιάνγκ Ο τελευταίος τηλεφώνησε στον Πρωθυπουργό με αφορμή και την ψήφο εμπιστοσύνης για να τον συγχαρεί ταυτόχρονα και για την εκλογή του προσκαλώντας τον σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους στο Πεκίνο.

Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Πρωθυπουργός της Κίνας υπενθύμισε στον κ. Τσίπρα ότι υπάρχει ζέον ενδιαφέρον από τις κινεζικής επιχειρήσεις για ανάπτυξη επενδύσεων στην Ελλάδα αλλά και επέκταση των δραστηριοτήτων κινεζικών επιχειρήσεων και σε άλλους τομείς της ελληνικής οικονομίας.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα έντονη ήταν η φημολογία της επίσκεψης του Π. Λαφαζάνη στην Κίνα, η οποία δεν αποκλείεται με βάση και τις νεότερες πληροφορίες που προέκυψαν να προσλάβει την προαναφερθείσα μορφή της αποστολής κυβερνητικού κλιμακίου για προετοιμασία της επίσκεψης Τσίπρα στο Πεκίνο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter