Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Δηλώσεις Κορκίδη για το εκλογικό αποτέλεσμα

korkidis 9

"...Το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα, με την αδιαμφισβήτητη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, αναντίρρητα συνιστά μείζονα αλλαγή στο μεταπολιτευτικό πολιτικό σκηνικό, καθώς αποδεικνύει ότι ο ελληνικός λαός επέλεξε να ψηφίσει με τιμωρητική διάθεση, αλλά και με δικαίωμα στην ελπίδα. Επιβεβαιώθηκε επίσης και η τάση του εκλογικού σώματος για ισχυρή εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και αποφυγή της περιπέτειας των επαναληπτικών εκλογών. Την επόμενη ημέρα των εκλογών προσδοκίες πάντα υπάρχουν, ωστόσο δεν παύει για την καθημερινότητα των μικρομεσαίων και τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα να είναι άλλη μια ημέρα με πολλές οικονομικές υποχρεώσεις και τα ίδια, γνωστά σε όλους μας, προβλήματα. Άλλωστε, το βέβαιο είναι ότι η αγορά βρίσκεται σήμερα σε κατάσταση αδράνειας και δύσκολα θα ξαναβρεί το βηματισμό της, αφού πολύ εύκολα αποδομείται και δύσκολα βελτιώνεται.

Τα εκκρεμή μέτωπα είναι πάρα πολλά, αρχής γενομένης από το σχηματισμό Κυβέρνησης, την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και εν συνεχεία με την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που αφορούν στην ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές μας. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου στην αντιμετώπιση των εξαιρετικά κρίσιμων προβλημάτων του τόπου.

Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου, τόσο στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Α. Τσίπρα, όσο και σε όλους τους εκλεγέντες Βουλευτές της Α και Β´ για την επιτυχία τους.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς και ο παραγωγικός κόσμος της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά δεσμεύονται για συνεργασία, ενώ προσδοκούν πολιτική συναίνεση και εθνική συνεννόηση...».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter