Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Teddy Γερουλάνου και Νότης Μηταράκης δίπλα στον Τάσο Ευσταθίου και τον Δημήτρη Παρρά

ilioupoli-pame-brosta

Πλήθος κόσμου αλλά και καλοί φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Ηλιούπολης Τάσου Ευσταθίου, του συνδυασμού "Ηλιούπολη πάμε μπροστά" καθώς και του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Παρρά, του ίδιου συνδυασμού.

Στο κατάμεστο από κόσμο cafe της κεντρικής πλατείας Ηλιούπολης η επί χρόνια φίλη των δύο υποψηφίων Teddy Γερουλάνου παρουσίασε τους παριστάμενους. Ανάμεσα σε αυτούς και τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη που συνοδευόταν από την σύζυγο του, Μαρία Μηταράκη.Ο υφυπουργός Ανάπτυξης κατά τον σύντομο χαιρετισμό του μίλησε για την προσωπικότητα του υποψήφιου Δημάρχου Ηλιούπολης Τάσου Ευσταθίου.

Ταυτόχρονα εξήρε την προσωπικότητα του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Παρρά.

Ο κ. Μηταράκης υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, την καλή συνεργασία που έχει με τον κ. Παρρά εδώ και τρία χρόνια , ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην φιλία που τον δένει από τα προγενέστερα χρόνια μαζί του.

Συγκεκριμένα είπε " ο Δημήτρης Παρράς είναι ένα πολύ εργατικό παιδί, ο οποίος παρότι είναι στο Υπουργείο Ανάπτυξης και έχει λάβει πολλά αξιώματα ήθελε να επιστρέψει για να προσφέρει στην Ηλιούπολη, στην πόλη του".

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Δημήτρης Παρράς αναλύοντας στους παρευρισκόμενους το σαφές και πρακτικό πρόγραμμα που θα υλοποιήσει ο συνδυασμούς του Τάσου Ευσταθίου, "Ηλιούπολη πάμε μπροστά".

Ένα πρόγραμμα που όπως υπογράμμισε ο κ. Παρράς θα βελτιώσει τόσο την καθημερινή ζωή και ταυτόχρονα θα μειώσει και εξαλείψει τα προβλήματα στον δήμο της Ηλιούπολης.
Κάτι που ευχαρίστησε ιδιαίτερα όσους από τους δημότες βρέθηκαν εκεί που τον καταχειροκρότησαν ένθερμα.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην ομιλία του αναφέρθηκε τόσο στην προσωπικότητα του καλού του φίλου και υποψήφιου δημάρχου Τάσου Ευσταθίου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ομιλία του και στους υπόλοιπους συνυποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού " Ηλιούπολη πάμε μπροστά ".

Ανάμεσα σε αυτούς και την στενή του συνεργάτιδα, υποψήφια δημοτική σύμβουλο και γυναικολόγο στο επάγγελμα, Βάνα Σακελλαρίου.

 

 

*Στη φωτογραφία, από αριστερά προς τα δεξιά ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης, η Teddy Γερουλάνου ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης Δημήτρης Παρράς και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Τάσος Ευσταθίου, του Συνδυασμού " Ηλιούπολη πάμε μπροστά "

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter