Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Έντονες «αναταράξεις» μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου

sam-ven-67

Έντονες αναταράξεις προκάλεσαν στα κόμματα της συγκυβέρνησης, οι ηχηρές διαφοροποιήσεις κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής.

Όπως έγραψε χθες το TheSeaNation, ο Νικήτας Κακλαμάνης που καταψήφισε το νομοσχέδιο, αποτελεί παρελθόν για τη Ν.Δ., ενώ έντονος εκνευρισμός -χωρίς διαγραφές- επικρατεί και στο ΠΑΣΟΚ, από το «όχι» του Γ. Παπανδρέου και το «παρών» του Απ. Κακλαμάνη στο άρθρο για τις τράπεζες.

Από την πλευρά του ο Ευ. Βενιζέλος, δήλωσε ότι κανένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να εμφανίζεται ως «δήθεν πιο ευαίσθητος» από τους άλλους, ιδιαίτερα δε όταν δεν έχει εκφράσει την αντίθεσή του με το εν λόγω άρθρο νωρίτερα.

Παράλληλα έκανε λόγο για «υποκρισία και προσωπικά πολιτικά παιχνίδια» που κρίνονται από την παράταξη και τον ελληνικό λαό. Πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να επισκέφθηκε μετά τη ψηφοφορία, τον κ. Παπανδρέου στο γραφείο του και να κάνει λόγο για «πολιτική αλητεία».

Στη συνέχεια, ο κ. Βενιζέλος σε σύσκεψη που ακολούθησε στο γραφείο του, εξετάστηκε ακόμη και το ενδεχόμενο διαγραφής του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο λόγο δεδομένης και της διαγραφής του Ν.Κακλαμάνη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ (αφήνοντας την κυβερνητική πλειοψηφία με 152 βουλευτές), επικράτησαν ψυχραιμότερες σκέψεις.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter