Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Αντιπρόεδρος στον Ευρωπαϊκό BECC παραμένει ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ κ. Δημήτρης Μαθιός

0mathios

Για ακόμη μια θητεία παρατείνεται η εκπροσώπηση της αντιπροεδρίας στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκών Πρωτευουσών (BECC) από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς (ΣΒΑΠ) κ. Δημήτρη Μαθιό, καθώς, όπως τονίσθηκε η αντιπροεδρία κρίθηκε επιτυχώς εκπροσωπούμενη από την ελληνική πλευρά.

Στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στην Ρώμη παρέμεινε επίσης για μια θητεία ακόμη, στην θέση του προέδρου του BECC, ο κ. Attilio Tranqulli, αντιπρόεδρος της Ιταλικής Unindustria της Ρώμης, ενώ η αντιπροεδρία κρίθηκε ως επιτυχώς εκπροσωπούμενη από την ελληνική πλευρά.

Από την πλευρά του προέδρου του ΣΒΑΠ και αντιπροέδρου τους BECC, κ. Δ. Μαθιού στην σύνοδο της Ρώμης, έγινε ανάλυση των στόχων της ελληνικής οικονομίας για το 2022 στη βάση των δυνατοτήτων που προσδιόρισε ο προϋπολογισμός της χώρας για τον επόμενο χρόνο.
O κ. Μαθιός υπογράμμισε με έμφαση την σημασία που έχει το γεγονός ότι στο τέταρτο τρίμηνο του έτους, αναμένεται να έχει ανακτηθεί το σύνολο των ετήσιων απωλειών ΑΕΠ του 2020, με σωρευτική ανάπτυξη των ετών 2021-2022 στο 11,7%.
Προς την ίδια κατεύθυνση κινήθηκαν παρεμβάσεις και εκ μέρους του αντιπροέδρου του ΣΒΑΠ κ. Σταύρου Θεοδωρόπουλου που επίσης εκπροσώπησε τον ΣΒΑΠ στη συνάντηση της Ρώμης.

Εξειδικευμένου ενδιαφέροντος αντικείμενο του BECC στη Ρώμη ήταν τα νέα των κρατών-μελών, ο χαιρετισμός του προέδρου του Unindustria κ. Angelo Camilli και παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν με αντικείμενα τις χρηματοδοτήσεις τις υποδομές και την ψηφιακή οικονομία υποδομές στην βάση συγκεκριμένων Κοινοτικών προγραμμάτων.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter