Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Β. Κορκίδης: Να επιδοτηθούν οι πάγιες δαπάνες των κλειστών επιχειρήσεων

0korkidhs

Να επιδοτηθούν οι πάγιες δαπάνες των κλειστών επιχειρήσεων και να καταβληθεί κατά προτεραιότητα η 6η Επιστρεπτέα σε όσες επιχειρήσεις της Αττικής είχαν μείωση τζίρου άνω του 20% τον Ιανουάριο, ζητά ο πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Βασίλης Κορκίδης.
Ο Κορκίδης σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ σχετικά με τη «μάχη των επιχειρήσεων της Αττικής στο διπλό μέτωπο της υγείας και οικονομίας» όπως αναφέρει, σημείωσε τα εξής:
Όσο η αγορά της Αττικής θα «ανοιγοκλείνει» το επόμενο δίμηνο και δεν θα μπορεί να λειτουργήσει σε ένα πλαίσιο κανονικότητας, οι ανακοινώσεις περισσότερων μέτρων στήριξης θα είναι αναγκαίες, αλλά δεν θα είναι ποτέ αρκετές για όλους τους πληττόμενους.
Τα οριζόντια μέτρα στήριξης θα πρέπει εφεξής να δώσουν τη θέση τους σε στοχευμένα μέτρα προς τις κλειστές και πληττόμενες επιχειρήσεις της Αττικής, ενώ θα πρέπει να εστιάζουν περισσότερο στα "επιχειρηματικά νοικοκυριά", που ζουν αποκλειστικά από το εισόδημα της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας και βρίσκονται και πάλι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με ελάχιστα ή μηδενικά ταμειακά διαθέσιμα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter