Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ανακοίνωση στόχων από την Ένωση Κινέζων Επενδυτών Ελλάδας

0chinagreeceflags

Την εναρκτήρια εκδήλωσή της στην Ελλάδα πραγματοποιεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 10:00 στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ελευθερίου Βενιζέλου 44 και Χαριλάου Τρικούπη, εντός στοάς, 1ος όροφος) η Ένωση Κινέζων Επενδυτών Ελλάδας.
Η Ένωση έχει συσταθεί από ομάδα Κινέζων επενδυτών, που ήρθαν στην Ελλάδα μετά την πρόσκληση της ελληνικής Πολιτείας για ξένες επενδύσεις και με το κίνητρο επιπλέον της Χρυσής Βίζας, για τους πολίτες τρίτων χωρών εκτός Ε.Ε. και ήδη τα μέλη της Κινέζοι, που έχουν επενδύσει σε ακίνητα αλλά και επιχειρήσεις από το 2013 και μετά, συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες του φορέα.
Στόχος της Ένωσης είναι η παροχή υπηρεσιών και η διοργάνωση εκδηλώσεων και σεμιναρίων και λοιπών δραστηριοτήτων με τους Κινέζους και τις οικογένειές τους, προκειμένου να διευκολυνθεί η προσαρμογή τους στην ελληνική πραγματικότητα και κουλτούρα. Δηλαδή, η ενσωμάτωση στην ελληνική κοινωνία και η συνεργασία σε πολιτιστικό, εκπαιδευτικό, επιστημονικό, τουριστικό, ναυτιλιακό και επιχειρηματικό – κατασκευαστικό επίπεδο.
Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020, με την υποστήριξη των κινεζικών Αρχών στην Ελλάδα, κινεζικών κρατικών εταιρειών, που έχουν ήδη επενδύσει στη χώρα μας αλλά και κινεζικών ιδιωτικών εταιρειών, που ενδιαφέρονται για περαιτέρω επενδύσεις και συνεργασία με την Ελλάδα και την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα η Εναρκτήρια εκδήλωση έχει ως στόχο τη γνωριμία και την ενδυνάμωση της συνεργασίας με την ελληνική πλευρά. Για την προώθηση των επενδύσεων και την περαιτέρω αύξηση των ελληνικών εξαγωγών στην Κίνα.
Τη διοργάνωση στηρίζουν ελληνικοί παραγωγικοί φορείς, Σύνδεσμοι και Επιμελητήρια.
Η Ένωση Κινέζων Επενδυτών Ελλάδας έχει ήδη εγγράψει 300 Κινέζους επενδυτές ως μέλη της. <Συνύπαρξη, Συνεργασία, Αρμονία> (Coexistence, Cooperation, Harmony), είναι οι λέξεις-κλειδιά, που τονίζει η Ένωση δια του Προέδρου της κ. Michael Xia, πρώην στελέχους του Υπουργείου Εμπορίου της Κίνας με πλούσια επιχειρηματική δράση τα τελευταία χρόνια πλέον στους τομείς των ακινήτων, του τουρισμού, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης με γραφεία σε Ελλάδα – Αθήνα, Πεκίνο, Σαγκάη, Χαντζού και Σεντζέν.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης στις 12.00, η Ένωση θα κόψει τη Βασιλόπιτα στα γραφεία της, Βουλής 22 (4ος και 5ος όροφος), Αθήνα και θα ακολουθήσει μπουφές με κινεζικά εδέσματα για τον εορτασμό της επερχόμενης κινεζικής Πρωτοχρονιάς.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter