Τρι03192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συνάντηση Στρογγυλής Τραπέζης για Άμεσες Διεθνείς Επενδύσεις

economy euro 05

Εντυπωσιακή είναι η συμμετοχή ξένων και Ελλήνων εν δυνάμει επενδυτών στη Συνάντηση Στρογγυλής Τραπέζης για Άμεσες Διεθνείς Επενδύσεις (Foreign Direct Investments Roundtable), που οργανώνει για πρώτη φορά το Οικονομικό φόρουμ των Δελφών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και έχει συγκεντρώσει το έντονο ενδιαφέρον του επιχειρηματικού και οικονομικού κόσμου, καθώς θα παρευρεθούν επενδυτικά funds και επενδυτικές τράπεζες από το εξωτερικό, εκπρόσωποι επιχειρηματικών ομίλων από την Ελλάδα, κυβερνητικοί αξιωματούχοι και Πρέσβεις μεγάλων χωρών.
Το κύριο θέμα της Συνάντησης θα είναι πώς η Ελλάδα μπορεί να καταστεί επενδυτικό κέντρο και πώς η εισροή κεφαλαίων στη χώρα μπορεί να στηρίξει την άμεση οικονομική ανάπτυξη που τόσο έχει ανάγκη η χώρα. Στη Συνάντηση θα μιλήσουν Υπουργοί των τομέων Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υγείας, Τουρισμού, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ναυτιλίας, Εξωτερικών, και Οικονομίας.
Μεταξύ των προσκεκλημένων συμμετεχόντων περιλαμβάνονται μεγάλα ονόματα από επενδυτικές τράπεζες, όπως Goldman Sachs International, Rothschild Global Advisory, J.P. Morgan, Bank of China, από επενδυτικά funds όπως Apollo Capital Management, Enagas, BC Partners, Oaktree Capital Management LLP, ZOIA, Eldorado Gold, Mohegan Gaming & Entertainment, τεχνολογικούς κολοσσούς όπως Google, Facebook, Tesla Motors Inc., Airbnb, καθώς και ελληνικές εταιρείες όπως Παπαστράτος Α.Ε., Lamda Development, Dimand, Chipita, Pfizer Hellas S.A, Coca Cola Τρία Έψιλον, ΟΛΘ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Trenitalia και Όμιλος Επιχειρήσεων Μυτιληναίος. Συμμετέχουν επίσης ελληνικές τράπεζες, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, η Παρευξείνια Τράπεζα και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης.
Η Συνάντηση Στρογγυλής Τραπέζης για Άμεσες Διεθνείς Επενδύσεις είναι κλειστή για το κοινό και τα ΜΜΕ, με αυστηρά περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.
Τα θέματα που θα τεθούν και η συζήτηση της Συνάντησης θα συνεχιστούν στο 5ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών τον Μάρτιο 2020.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter