Τρι03192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Πιστοποιητικό Ασφαλείας Πληροφοριών ISO 27001:2013 για την OnLine Data

0logis RODOPOULOS1

Το σημαντικότερο πρότυπο ασφαλείας πληροφοριών παγκοσμίως ISO27001:2013 έλαβε η εταιρεία OnLine Data A.E. μετά από αξιολόγηση του συνόλου των δραστηριοτήτων της.

Η αξιολόγηση επικεντρώθηκε στην τεχνολογία των παρεχόμενων πληροφοριών, στις τεχνικές ασφάλειας, στην ανάπτυξη και προστασία του παραγόμενου λογισμικού, καθώς και στα συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας των πληροφοριών που αξιοποιούνται.

Ο Νίκος Ροδόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine Data δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την πιστοποίηση της OnLine Data με το σημαντικότερο πρότυπο Ασφάλειας Πληροφοριών παγκοσμίως ISO27001:2013 στο σύνολο των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας: Ανάπτυξη Πληροφοριακών Συστημάτων, Εξυπηρέτηση Πελατών, Εσωτερική Λειτουργία, Διαχείριση Έργων, Συμβουλευτική και Μελετητική Δραστηριότητα. Με αυτό τον τρόπο αποδεικνύουμε έμπρακτα την προσήλωσή μας στην ασφάλεια των πελατών και συνεργατών μας, εξασφαλίζοντας την μεγαλύτερη αξία που υπάρχει σήμερα και είναι η πληροφορία».

Με 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική και διεθνή επιχειρηματική σκηνή, η Online Data είναι μια από τις ιστορικότερες ελληνικές επιχειρήσεις στο χώρο της πληροφορικής, με προσανατολισμό στις ολοκληρωμένες λύσεις για τον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.
Ο μηδενικός δανεισμός της OnLine Data, καθώς και η σταθερή οικονομική της πορεία την κατατάσσουν στις πλέον υγιείς επιχειρήσεις του κλάδου της πληροφορικής. Ήδη προϊόντα της OnLine Data που σχετίζονται με το Freight Forwarding και το Fleet Management πωλούνται πλην της Κύπρου, στη Ρουμανία, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στην Ελλάδα κατέχει μερίδιο 90% στην αγορά της Εφοδιαστικής Αλυσίδας. η Η OnLine Data είναιι μέλος της ομάδας εργασίας για EDI των Ηνωμένων Εθνών (UN/ECFACT).

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter