Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στις 25 Ιουνίου το 9ο Ετήσιο Συνέδριο της Capital Link

economy euro 05

Το 9ο Ετήσιο Συνέδριο της Capital Link «Επενδύσεις, Εξωστρέφεια & Κοινωνική Υπευθυνότητα: Πυλώνες για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη» & Έκθεση Έργου Φορέων, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 στο Hilton Athens Hotel, υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.
Με τη συμμετοχή περισσότερων από 40 εταιριών και πλειάδα διακεκριμένων ομιλητών, το Συνέδριο ΕΚΕ της Capital Link σημειώνει μεγάλη επιτυχία, έχοντας καταφέρει τα τελευταία εννέα χρόνια να καταστεί πλατφόρμα δικτύωσης και ενημέρωσης, δίνοντας έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη και αναδεικνύοντας τις δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας, που σε συνδυασμό με την καινοτομία και την εξωστρέφεια, βοηθούν την χώρα μας να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά και δημιουργούν ένα καλύτερο μέλλον για τους πολίτες της.
Σκοπός του Συνεδρίου είναι να παρουσιάσει τους τρόπους με τους οποίους οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν εντός και εκτός ελληνικών συνόρων και πως μέσα από την υλοποίηση επενδυτικών και κοινωνικών προγραμμάτων, συμβάλλουν ουσιαστικά στη δημιουργία μιας υγιούς οικονομίας και ενός θετικού κλίματος για την κοινωνία. Θα δοθεί έμφαση στις επενδύσεις με διεθνές προφίλ, τις ευκαιρίες που προκύπτουν από μια εναλλακτική και νεοφυή επενδυτική κινητικότητα, ενώ θα προβληθούν παραδείγματα κορυφαίων επιχειρήσεων που λειτουργούν με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και υποστηρίζουν σταθερά τη βελτίωση της ζωής των πολιτών. Εν μέσω της τρέχουσας κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, θα αναδειχθεί ότι η ανάπτυξη και ευημερία της χώρας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ανάπτυξη και την επιτυχημένη πορεία των επιχειρήσεων, προϋπόθεση των οποίων αποτελούν η επένδυση στην καινοτομία, η εξωστρέφεια και η κοινωνική υπευθυνότητα.
Από την επιχειρηματική πλευρά, το Συνέδριο αποσκοπεί στο να αναδείξει τις πιο σημαντικές δράσεις και προγράμματα που αναλαμβάνουν Ελληνικές και διεθνείς εταιρίες καθώς και επιφανείς οργανισμοί συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της ελληνικής οικονομίας, ενώ προβάλλει κορυφαίες πρωτοβουλίες εταιρικής υπευθυνότητας. Στο Συνέδριο συμμετέχουν κάθε χρόνο διεθνείς φορείς, επιχειρηματίες και επενδυτές από το εξωτερικό, ιδιαίτερα γνωστοί στους διεθνείς επιχειρηματικούς και επενδυτικούς κύκλους οι οποίοι συμβάλλουν αποτελεσματικά στην διαμόρφωση θετικής εικόνας για την Ελλάδα και την προσέλκυση επενδύσεων.
Από την κοινωνική πλευρά, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, το Συνέδριο θα δώσει και πάλι την δυνατότητα σε περίπου 100 Φορείς από όλη την Ελλάδα, να παρουσιάσουν το έργο, τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες τους με το δικό τους ενημερωτικό υλικό στο ευρύ κοινό. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι με το διεθνοποιημένο προφίλ των Συνεδρίων της Capital Link, η προβολή τους είναι ευρύτατη συμπεριλαμβανομένων της Ελληνικής Ομογένειας και του επενδυτικού κοινού.
Ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό

Τελετή απονομής βραβείων

Το Διεθνές και το Ελληνικό βραβείο «2019 CAPITAL LINK CSR LEADERSHIP AWARD» θα απονείμει η κα. Νέλλη Παπαχελά, Αντιδήμαρχος Εμπορίου, Ανάπτυξης και Διαχείρισης Κοινόχρηστων Χώρων του Δήμου Αθηναίων, μετά από σύντομη ομιλία της.
2019 Capital Link CSR Leadership Awards
Το “Capital Link CSR Leadership Award” δίνεται ετησίως σε μία Ελληνική ή/και μία Διεθνή προσωπικότητα/εταιρεία, για την κοινωνική τους προσφορά και για την εξαιρετική συμβολή τους στην ανύψωση της Ελλάδος και του Ελληνικού Πολιτισμού παγκοσμίως.
Το Διεθνές “2019 CAPITAL LINK CSR LEADERSHIP AWARD” θα απονεμηθεί φέτος στο “The Hellenic Initiative” (THI), ως αναγνώριση του έργου του και της σημαντικής συνεισφοράς του στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας καθώς και τη στήριξη της κοινωνίας. Το βραβείο εκ μέρους του THI, θα παραλάβει ο κ. Jeremy Downward, μέλος του Δ.Σ. του THI και Executive Director, Aristeus Financial Services Ltd. Τον κ. Jeremy Downward θα προλογίσει ο κ. Peter Poulos, Executive Director, THI.
Το Ελληνικό “2019 CAPITAL LINK CSR LEADERSHIP AWARD” θα απονεμηθεί φέτος στην κα. Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της NN Hellas, ως αναγνώριση της συμβολής της στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς, στην ενίσχυση της κοινωνικής ευημερίας και την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Η θεματολογία του συνεδρίου

• Η Συμβολή του Αποδήμου Ελληνισμού
• Επενδύσεις & Εξαγωγές – Επιτεύγματα και Προοπτικές
• Επενδύσεις με Σημαντικό Οικονομικό & Κοινωνικό Αντίκτυπο
• Καινοτομία, Εξωστρέφεια και Δημιουργία Θέσεων Εργασίας: Πώς τα Ελληνικά Startups μετασχηματίζουν την Ελληνική Οικονομία;
• Κοινωνική Πρoσφορά Κορυφαίων Ελληνικών Εταιριών
• There is no Planet B: #ZeroPlastic@OTE Group
• Η συμβολή της Επιχειρηματικότητας στις Τοπικές Κοινωνίες
• Ελληνικά Ταχυδρομεία: 2 Αιώνες Προσφοράς Στην Ελληνική Κοινωνία
• Φάρμακο: Υπεραξία σε Κοινωνικό & Οικονομικό Επίπεδο
• “Acting to Protect”
• Dna and Investments
• Επενδυτικές Ευκαιρίες στην Ελλάδα & Ελληνικά Επενδυτικά Σχήματα
• Τράπεζες, Οικονομία και Ανάπτυξη
• Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια ως Επενδυτική & Αναπτυξιακή Ευκαιρία
• Νέοι Πόροι Χρηματοδότησης για την Ελλάδα της Ανάπτυξης
• Τα Αεροδρόμια ως Μέσο Ανάπτυξης Των Προορισμών

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter