Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συναντήσεις Πιτσιόρλα με στελέχη Ναυπηγοεπισκευής και Κλωστοϋφαντουργίας

0pitsiorlas

Συνάντηση για τις ανάγκες και τις προοπτικές των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Ναυπηγοεπισκευής και του Ναυτιλιακού Εξοπλισμού διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Βιομηχανίας, κ. Στέργιου Πιτσιόρλα, την Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019, ώρα 13.00, στη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας στην πλατεία Κάνιγγος (αίθουσα 611A). Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά συναντήσεων ανά τομέα και αλυσίδα αξίας στο πλαίσιο της χάραξης νέας στρατηγικής για τη Βιομηχανική Πολιτική.
Στη συνάντηση ανοιχτού διαλόγου με τους εμπλεκόμενους κυβερνητικούς, κοινωνικούς, παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς θα συζητηθούν οι ανάγκες, οι δυνατότητες και τα παράθυρα ευκαιρίας του τομέα ενόψει των εξελίξεων στη Βιομηχανική Πολιτική σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Στόχος είναι η από κοινού διαμόρφωση θέσεων που θα υποστηρίζουν με ουσιαστικό τρόπο τα συμφέροντα της εγχώριας βιομηχανίας και την αξιοποίηση των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων.
Η δεύτερη συνάντηση ανοιχτού διαλόγου που αφορά την Αλυσίδα Προστιθέμενης Αξίας του Τομέα Κλωστοϋφαντουργίας και Ένδυσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, ώρα 10.00, στη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, πλατεία Κάνιγγος (αίθουσα 611A).
Θα ακολουθήσουν οι παρακάτω τομείς και αλυσίδες αξίας:
-Αλυσίδα Αξίας «Ευφυής Υγεία»
-Τεχνητή Νοημοσύνη και Βιομηχανικές Εφαρμογές του Διαδικτύου των Πραγμάτων
-Ανταγωνισμός - Αντιμονοπωλιακή πολιτική - Κρατικές Ενισχύσεις
-Συνδεδεμένα, καθαρά και αυτόματα οχήματα - Ηλεκτρικά οχήματα
-Βιομηχανία χαμηλών εκπομπών άνθρακα
-Τεχνολογίες και συστήματα υδρογόνου - Ανερχόμενες Τεχνολογίες Ευρείας Εφαρμογής (Key Technologies) - Ρηξικέλευθη Καινοτομία (Disruptive Innovation)
-Κυβερνοασφάλεια
Πηγή: euro2day.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter