Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Καμμένος: Στηρίζουμε την κυβέρνηση, θα ψηφίσουμε το πολυνομοσχέδιο

kammenos

Την πρόθεσή του να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο τη Τετάρτη, προκειμένου να μην επιτραπεί το πραξικόπημα που σχεδιάζεται, με ανατροπή της κυβέρνησης και αντικατάστασή της με «εθνικού σκοπού», ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο Πάνος Καμμένος. Όπως είπε, οι ΑΝΕΛ αποφάσισαν ομόφωνα να ψηφίσουν μόνο όσα προβλέπονται στην απόφαση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών και όχι άλλα μέτρα, ξεκαθαρίζοντας πώς για την Τετάρτη «δεν υπάρχει πρόβλημα».

Ο κ. Καμμένος δήλωσε πως ο Έλληνας πρωθυπουργός εκβιάστηκε για ένα κείμενο εντελώς διαφορετικό από εκείνο το οποίο συμφώνησε το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών και ενεκρίθη από τη Βουλή.

«Το πραξικόπημα συνεχίζεται στην Ελλάδα, καθώς θέλουν διακαώς να πέσει η κυβέρνηση και να ανατρέψουν την απόφαση του δημοψηφίσματος. Δεν θα το επιτρέψουμε. Η κυβέρνηση έχει την εντολή του λαού» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ο ίδιος υπογράμμισε: «Θα στηρίξουμε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Θα ψηφίσουμε εκείνα που εγκρίναμε στη Βουλή κατά την παροχή εξουσιοδότησης και όχι άλλα μέτρα. Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτό το παιχνίδι που θέλει στη δημοκρατία να μην αποφασίζουν οι λαοί αλλά οι μη εκλεγμένοι από το Βερολίνο».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο κυβέρνησης «εθνικού σκοπού», ο κ. Καμμένος επισήμανε πως μια τέτοια κυβέρνηση θέλουν εκείνοι που επιδιώκουν το πραξικόπημα.

Παράλληλα προανήγγειλε πρωτοβουλίες για την πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής και ανέφερε πως θα μεταβεί στην ΕΣΗΕΑ για να καταθέσει κατάλογο δημοσιογράφων και καναλιών που «έπαιρναν χρήματα της ΕΕ για εμβόλια, όπως της γρίπης, προκειμένου να κατευθύνουν τις βολές τους κατά συγκεκριμένων πολιτικών δυνάμεων».

Τέλος, ο κ. Καμμένος ανέφερε πως ο Τέρενς Κουίκ αναλαμβάνει το συντονισμό όλων των υπουργείων για τα θέματα διαφθοράς. «Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα» είπε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter