Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Τσίπρας: Ή θα συνεχίσουμε όλοι μαζί, ή θα φύγουμε όλοι μαζί

tsipras 0009dds

«Ή θα συνεχίσουμε όλοι μαζί, ή θα φύγουμε όλοι μαζί». Με την τοποθέτηση αυτή, ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας έθεσε προ των ευθυνών της την κοινοβουλευτική ομάδα, καθώς από χθες το βράδυ έχουν πυκνώσει τα σενάρια διαφοροποίησης του κυβερνητικού εταίρου ΑΝ.ΕΛ., για το θέμα του Φ.Π.Α. στα νησιά αλλά και τη μείωση των στρατιωτικών δαπανών και της αριστερής πτέρυγας του Π. Λαφαζάνη για το σύνολο των μέτρων. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία επίσπευσης των όσων προβλέπονται από την κοινοβουλευτική διαδικασία για τη ψήφιση της κατατεθείσας πρότασης, με στόχο πιθανώς και τα πρώτες πρωινές ώρες αύριο να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός στην τοποθέτησή του περιέγραψε την κατάσταση των τελευταίων ημερών και αναφερόμενος στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είπε: «Πήραμε εντολή να φέρουμε καλύτερη συμφωνία, αλλά δεν πήραμε εντολή να βγάλουμε την Ελλάδα από την Ευρωζώνη».

«Αυτό που έχει σημασία είναι η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να σταθεί ενωμένη και συμπαγής μπροστά σε αυτές τις κρίσιμες αποφάσεις. Εγώ δεν πρόκειται να γίνω ο νέος Παπαδήμος. Εδώ που ήρθαμε, ήρθαμε όλοι μαζί. Ή θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί» είπε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter