Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Δεν καταθέτει νέα πρόταση συμφωνίας η Κομισιόν

komision 065

Δεν θα καταθέσει νέα πρόταση συμφωνίας για την επίλυση της ελληνικής κρίσης, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δήλωσε νωρίτερα σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν. Σήμερα το μεσημέρι, αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ σχετικά με τις εξελίξεις.

Ωστόσο, νωρίτερα σήμερα ο ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, δήλωσε στο γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο RTL, ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια διαπραγμάτευσης ανάμεσα στην Ελλάδα και τους πιστωτές της και ανακοίνωσε την παρουσίαση νέων προτάσεων από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε μία προσπάθεια να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να μην υπάρχει κάποια σύγχυση ως προς το ποια ήταν η τελική πρόταση που είχε στο τραπέζι πριν αποχωρήσει μονομερώς η Ελλάδα από τις διαπραγματεύσεις την Παρασκευή το βράδυ, δημοσίευσε η ίδια την τελευταία αυτή πρόταση που ήταν βελτιωμένη σε ορισμένα σημεία σε σχέση με αυτήν που είχε στα χέρια της η ελληνική κυβέρνηση και έφερε στη Βουλή το Σάββατο το βράδυ για να αποφασιστεί το δημοψήφισμα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter