Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Εκδήλωση της Setel Hellas στο Ίδρυμα Λασκαρίδη

Setel Hellas laskaridi 630x231

Εκδήλωση με θέμα  "Reimagining the Maritime ICT: Setel Hellas' Next Revolutionary Platform", πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015 στο 'Ιδρυμα Αικατερίνη Λασκαρίδη, στον Πειραιά.

Κατά τη διάρκειά της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν συζητήσεις από φορείς και στρατηγικούς συνεργάτες της εταιρίας όπως η Furuno Hellas, η Endress+Hauser και η Cisco.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν ποια είναι τα πραγματικά επιχειρηματικά οφέλη που παρέχονται μέσω της τεχνολογικής καινοτομίας και της αφοσίωσης στις θεμελιώδεις αξίες της επιχειρηματικότητας: Έμπνευση, συνεργασία και αποτελεσματικότητα.

Με αφορμή την εκδήλωση, ο κ. Γεώργιος Μαρινάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Setel Hellas, επεσήμανε την αναγκαιότητα της συνολικής προσπάθειας όλων των εμπλεκόμενων μερών της ναυτιλιακής βιομηχανίας και της οικονομίας γενικότερα, ώστε να βγει η χώρα από την αδράνεια στην οποία έχει περιέλθει.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρινάκης τόνισε:«Πιστεύω πως οι οικονομικές δραστηριότητες με τις οποίες ασχολούμαστε δεν θα ευδοκιμήσουν ούτε επενδύοντας μόνο σε κλάδους υψηλής προστιθέμενης αξίας- οι οποίοι είναι ιδιαίτερα σημαντικοί- ούτε λόγω της δυνητικής συμβολής τους στο ΑΕΠ στο άμεσο μέλλον, αλλά παρέχοντας στη νέα γενιά ένα νέο, υγιές μοντέλο το οποίο είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με εκείνο που μας έφερε στη σημερινή κατάσταση».

«Πρέπει να προχωρήσουμε γρήγορα προς αυτή την κατεύθυνση. Πρέπει να αυξήσουμε την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας και να τα προωθήσουμε σε όλο τον κόσμο με πρωτοποριακούς τρόπους και εντελώς διαφορετική αντίληψη».

«Με οδηγό την καινοτομία φροντίζουμε πάντα να προσφέρουμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της ναυτιλίας. Χρειαζόμαστε όμως ένα νέο τρόπο σκέψης. Πρέπει να αλλάξουμε τη στάση που έχουμε απέναντι στην αποτυχία. Χρειαζόμαστε ένα σαφές όραμα και ανοιχτό μυαλό. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε ξανά και ξανά! Όπως δήλωσε ο Thomas Edison: η διάνοια αποτελείται από 1%, έμπνευση και 99% ιδρώτα ».

«Όλοι οι άνθρωποι της εταιρείας εργάζονται με εντατικές προσπάθειες και στόχο τη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη μέσα σε ένα αντίξοο μακροοικονομικό περιβάλλον. Αποδεικνύουμε ότι με σκληρή προσπάθεια, όραμα, προσαρμοστικότητα, συγκεκριμένο πλάνο και πάνω απ' όλα με ενδυναμωμένο ανθρώπινο δυναμικό, μπορούμε να υπερνικήσουμε όλα τα εμπόδια και να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις, νέες θέσεις εργασίας και ελπίδα».

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter